Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

MESAJUL SUBLIMAL

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Stiinte
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Sam Aug 06, 2005 8:17 pm    Titlul subiectului: MESAJUL SUBLIMAL Raspunde cu citat (quote)

Urasc reclamele....cumpar si nu stiu de ce....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 2:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Maergem sa facem un gratar.....cumpar si coca cola.....si nu stiu de ce...nimeni nu o bea...am zis ca poate din obisnuinta.....hm....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 1:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si ce legatura au reclamele cu acest ... sa-i zic tic? Very Happy tac?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 2:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ori a devenit un obicei...ori ne-au bagat in cap...sa cumparam..chiardaca nu este nevoie...
pe unde ma duc......hop paharul de cola..sau cafeaua.......
s-a dus vremea la serbet si dulceata de visine.....
hm....iar am pofte...
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Oct 05, 2005 11:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

reclamele......
cita ingeniozitate.....cita munca.....
cum ati face o reclama pentru un produs ?
ceva idei ?
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Oct 31, 2005 11:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

poate ca cea mai buna reclama..este produsul in sine...
Sus
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Lun Dec 26, 2005 12:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu altii cum vad produsul prin eticheta, dar se intampla ca unele produse carora nu li se face reclama sa fie mai bune decat celelalte. la fel si pt cele scumpe si ieftine. Dar ce e drept.. ce e prea ieftin are si calitatea pe masura. Oricum am intalnit produse iesit din comun de scumpe si erau pe masura cu cele la pret normal .. sau unele (eu) le-am gasit mai proaste.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Dec 28, 2005 7:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

are cine va o idee cum sa testam un mesaj sublimal ?
Sus
drwhite
1
1

Data inscrierii: 17/Noi/2005

MesajTrimis: Joi Dec 29, 2005 3:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Smile pe hamsteri ? sau ...pe calutzi de mare ? Rolling Eyes Rolling Eyes Arrow Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Ian 03, 2006 9:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pe oameni....
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Stiinte Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum