Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ecologie. Cati mai au respect fata de natura?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Stiinte
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Lun Oct 03, 2005 12:08 pm    Titlul subiectului: Ecologie. Cati mai au respect fata de natura? Raspunde cu citat (quote)

Daca tot am discutat de tomberoane si reciclare, de ce sa nu mutam toata discutia (pe cale telepatica Very Happy sau nu) aici.
Defrisari exagerate. Cunoasteti oameni constienti de urmari? Orice legat de protectia naturii merge.
Deci, parerea voastra. Cati oameni ati intalnit sa respecte macar putin natura. Plastice, baterii, materiale non biodegradabile aruncate la marginea padurii sau a drumului.. Voi ce faceti? Iesiti in verde sa spun asa. Se termina petrecerea si la urma lasati totul acolo sau le puneti frumos intr-o punga si le aruncati la tomberon? Ca pana la urma urmei in oras daca mai lasi un plastic pe jos tot ajunge la gunoi, dar pe camp? Cand se mai descompune asta?
Eu sincer, las resturi de mancare, si metale daca e cazul. Plasticele nu!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Lun Oct 03, 2005 12:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu le pun pe foc.....inainte sa se stinga jarul....
poate ca gresesc...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Oct 05, 2005 11:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ati folosit filtre pentru purificat apa de la robinet ?
functioneaza ..sau sunt pacaleli ?
ma tot bate gindul sa imi cumpar asa ceva....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Oct 31, 2005 11:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am cumparat...si chiar functioneaza.....
simt deja ca apa are alt gust...doar ca este parca..un pic mai calda decit cea nefiltrata...
Sus
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Lun Dec 26, 2005 12:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in mod normal nu trebuie sa aiba gust... dar in general e bun folosit un filtru. Eu mai nou nu consum apa de la robinet (in Arad) pt ca e destul de hm .. dubioasa. Pe langa faptul ca e grea. Si contine si o cantitate destul de mare de calcar. Doar fiarta mai merge... ceai sau stiu eu mai ce. In rest.. sticla de 5 l de apa plata. Odata am uitat pe foc un ibric si s-a evaporat toata apa, iar praful de calcar ce a ramas era.. destul de gros Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Ian 03, 2006 9:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

se zice..dfac daca folosesti un fierbator electric...care funcioneaza pe principiul conductibilitatii apei.......calcarul se va depune pe electrozi....
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Stiinte Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum