Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Iisus - cine sau ce a fost?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Secolul XXI
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Mar Sep 06, 2005 11:56 am    Titlul subiectului: Iisus - cine sau ce a fost? Raspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti despre Fiul Domnului? Ce credeti ca a incercat el sa faca prin faptele si exemplele sale (ajutat si de apostoli), si mai ales prin jertfa sa?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Mar Sep 06, 2005 12:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu unul nu sunt de parere ca el ar fi fost fiinta (forta) divina. Mai degraba vad un om care, ajutat de anumite persoane cu aceleasi interese, a incercat sa aduca o forma de pace si ordine in lume in mod pasnic si prin incercarea de a forma constiinta oamenilor in bine, iar acestia sa o accepte de bunavoie. O modalitate de a pune baza unei convietuiri pasnice conduse de niste reguli care nu te obliga, ci te sfatuiesc si te indeamna. Lucru inceput inca din vremea lui Avraam, si infaptuit in sfarsit ... cand s-a implinit profetia. Trebuia sa se puna si aceste aspecte premergatoare la punct.
Acum de minuni.. nu vb ca nu am fost de fata Smile , nici ca sa contest nici ca sa atest. Dar ce e cert ca iluzionism exista si atunci, iar bioenergia exista... So.. mai spuneti si restul cate o opinie..
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Vin Sep 09, 2005 11:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

imi este teama a incerca sa gindesc altfel.....
nu stiu de ce...am o retinere...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Mie Sep 14, 2005 1:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:a51589c06e="Ochisori Dulci"]imi este teama a incerca sa gindesc altfel.....
nu stiu de ce...am o retinere...[/quote:a51589c06e]

Exact .. frica imprimata inca din copilarie.. Te bate doamne doamne... ...Vai ai gandit asa ceva si in urmatorul moment te-ai impiedicat din senin si ai cazut jos.. si urmeaza celebra (le) vorba: Vezi? Te-a batut Domnu' ca ai gandit asa ceva.. sau si-a bagat necuratu' coada.. oricare merge atata timp cat sunt amintite la momentul oportun Smile
Dar, sincer, chiar si-a bagat coada sau ... doamne-doamne nu cukete? ...
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Vin Sep 16, 2005 12:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu stiu...de impiedicat..m-am impiedicat de multe ori...
iar teama ..am in mine...
oricum..se spune ca celcare este in sufletul si mintea oamenilor...si dupa moartea sa fizica.......este de fapt nemuritor.....
iata..au trecut de 2000 si inca este si va fi...viu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Lun Sep 26, 2005 1:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mda.. nu contest, este viu, in minte si in... "suflet", dar real? Orice poate fi viu sau poate lua viata in mintea omului.
Eu unul nu pot sa aud asa ceva.. "El este fara de inceput si fara de sfarsit" No way! Tre sa vad, altfel nu exista. Adica e relativ ceea ce zic, a nu fi confundat cu ceea ce nu vad dar stiu ca exista.. cum ar fi celelalte planete ca sa zic un exemplu banal. nu le vad, dar sunt reale, si exista dovezi palpabile.
Cei 2000 de ani doar au facut ca acest lucru sa se fixeze bine de tot in mintea omului... wow. Lunga povestea daca ma apuc sa dau ex si sa insir tot ce-mi vine acum in minte Smile
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Sep 26, 2005 7:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

zi-le raven...
este timp...si loc..
Sus
dr_silviu
0
0

Data inscrierii: 06/Aug/2005

MesajTrimis: Lun Sep 26, 2005 10:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa inteleg ca esti ateu?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Sep 27, 2005 11:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cred ca raven......cauta..incearca sa isi explice....
na..ca fiecare om..
Sus
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Vin Sep 30, 2005 1:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:03c6e582b1="dr_silviu"]Sa inteleg ca esti ateu?[/quote:03c6e582b1]

Categoric. Dar nu am de criticat credinciosii... Atata timp cat ei nu ma critica pe mine Cool
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Sam Oct 01, 2005 11:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de ce vor oamenii ca toti ceilalti sa fie cu ei ....sau ca ei ?
hm.....
Sus
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Dum Noi 13, 2005 9:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:4da65bbcaa="Ochisori Dulci"]de ce vor oamenii ca toti ceilalti sa fie cu ei ....sau ca ei ?
hm.....[/quote:4da65bbcaa]

buna intrebarea si multe ar fi variantele. si eu as dori sa vad mai multe pareri, cum de nu mai intra lumea pe aici? eventual mai invita pe cineva, dar ai grija ce alegi.
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Dec 05, 2005 7:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vezi ?
ar putea veni destui....dar nu numarul lor este esential pt mine....
daca stii pe cineva....care merita..invita-l
Sus
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Lun Dec 26, 2005 1:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

As putea invita, dar e la latitudinea ta sa iti selectezi care vine si care nu.. eu poate invit persoane care nu ar corespunde cu ceea ce vrei sa inviti tu.. de ex eu as chema-o si pe fun-funny... dar .. asta poti sa faci si tu daca vrei.. nu?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Secolul XXI Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum