| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ochisori Dulci Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005 Mesaje: 295 Locatie: Brasov
|
Trimis: Sam Aug 06, 2005 7:55 pm Titlul subiectului: RETETE CELEBRE SAU MAI PUTIN CELEBRE. |
|
|
| Zi-ne si noua... |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Dum Aug 07, 2005 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Are dr_silviu o reteta de pui marocan...ufff... |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 3:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pina una alta.....ma gindesc sa imi cumpar cuptor cu microunde.... |
|
| Sus |
|
 |
Aary 2

Data inscrierii: 07/Aug/2005 Mesaje: 63 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 9:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote:9c9d126220="Ochisori Dulci"]pina una alta.....ma gindesc sa imi cumpar cuptor cu microunde....[/quote:9c9d126220]
am o retseta mijto de mujdei (crema...k cika e in trend...) de usturoi. Nush dc intereseaza pe cineva da o postez oricum:
O capatsana de usturoi, un galbenush de ou crud, fo' cateva linguri de ulei de masline, doo linguri zdravene de smantanica, sare ji piper alb. Se freaca usuroiu' pisat biiineee cu galbenushul si mai apoi cu uleiul turnat putsin cate putsin pana se face k o pasta... gen maioneza. Se adauga pe rand smantana, amestecand la foc continuu', sarea ji la urma peperu. Daca se simte nevoia se puoate adauga in loc de sare si niste delicat da' io nu folosesc k-mi place mai naturel. Merge bine cu un T-bone facut medium ji cam la orice fel de fliptula!
Pentru fete recomand apa plata cu lamaie ji cu ghiatsa sa li se ascutseasca jenunchii...
Sa facem, Sa drejem, Sa construim!!! |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 10:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si asta cu ce se maninca........? pot sa incerc cu piine ? |
|
| Sus |
|
 |
Aary 2

Data inscrierii: 07/Aug/2005 Mesaje: 63 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 10:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
e criminala oricum parerea mea! hic! incearca cu nijte bulane de pui prafite a la Kentuky Fried Family Iese treaba cu problema de acolo... buuuun yummy delicios |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 10:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bulane de pui ?......waw ce incitant.....facute pe jar..de lemn de brad.. |
|
| Sus |
|
 |
WhiteRaven 3

Data inscrierii: 04/Sep/2005 Mesaje: 109 Locatie: Down below...
|
Trimis: Lun Sep 05, 2005 2:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Aary, daca ma intrebi pe mine, crema asta as manca-o si cu cartofi prajiti. Oricum mujdeiul il consum de multeori asa . O sa va dau si eu o reteta gustoasa de gogoshari cu sos, de pus pe iarna, ca deh, deja au aparut, iar iarna se apropie. Eu deja am o rezerva de peste 25 de borcane de 800 ml. Oricum nu apuca sa prinda jumatate din ea iarna . |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Lun Sep 05, 2005 2:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai raven
Tu ori stii ori ai nimerit...la fix.....
imi plac muraturile..si oteturile......enorm...si ardeiul iute...na....ca imi facusi pofta...uffff |
|
| Sus |
|
 |
WhiteRaven 3

|
Trimis: Mar Sep 06, 2005 2:54 am Titlul subiectului: |
|
|
I'm happy 2 hear that! Nu stiu cat de la fix am nimerit, dar [b:6e0a434ab1]stiu[/b:6e0a434ab1]ca la foarte multa lume prind bine muraturile. Vara sau iarna. Mai ales combinate cu mancarurile adecvate. Iar gogosarii cu sos pot fi consumati si simplii doar cu paine, cui ii plac of course Iar ardeii iuti, murati, cam abuzez de ei
Nah.. ca iar ma aflu pe forum in toiul noptii si nu am la indemana reteta sa v-o impartasesc, cu toate ca pt urmatoarea postare aici (adica asta) am avut planificat sa o scriu. Azi... mai tarziu. Si inca ceva... probabil pe asta o stiti... hrean. Cui ii place hreanul dat pe razatoare si pus la murat?...
Sa-ti alungi parintii.... , ca nu pot zice copii... |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Mar Sep 06, 2005 7:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Avea o cunostiinta de la Buzau...la butoiul cu muraturi.....
pepeni chiar si prune verzi.
Era o adevarata placere sa bagi mina in butoi si sa scoti de acolo..te miri ce morcov, apoi ceva prune..sau ma rog toate ..acolo....gogosari. patlagele... |
|
| Sus |
|
 |
WhiteRaven 3

|
Trimis: Mar Sep 06, 2005 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mniam .. banuiesc ca erau delicoase, si gogosarii murati, dar asta e mai speciala... Si cum am promis, reteta:
[color=blue:bdd7a1219c][b:bdd7a1219c]GOGOSARI APERITIV CU MUSTAR[/b:bdd7a1219c][/color:bdd7a1219c]
Ingrediente:
- 5 Kg gogosari,
- 3/4 l ulei (amatorii de mai mult sos -- me -- pot mari cantitatea de ulei, putin)
- 2 borcane mustar dulce,
- 1 cana zahar,
- 1 cana otet,
- foi dafin, sare, piper... dupa gust. (a se tine cont ca si gogosarii vor absorbi putina sare.)
Distractia: Gogosarii taiati feliute, se calesc in uleiul fierbinte circa 5-10 min, dupa care se scot. Se adauga mustarul, foile de dafin, piperul si sarea. Se fierbe compozitia circa 15-20 min pt a obtine o pasta mai ingrosata (ca de maioneza), apoi se adauga iar gogosarii si se mai tine la fiert 10 min. Se pune apoi in borcane cat timp este inca fierbinte (atentie sa nu crape, preferabil sa le incalziti putin inainte). Se infileteaza sau leaga borcanele, si se lasa in duntz 30 min din momentul cand incepe apa sa clocoteasca.
Sper ca e buna adaptarea ca am gasit-o scrisa la graba de cine mi-a dat-o si cred ca tin si eu o copie .
... si pofta buna! |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Vin Sep 09, 2005 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
acum ca am reteta...sa string si bani pentru componente....
mda...
ce bune vor fi la iarna..cu friptura de porc tocmai scoasa de la untura... |
|
| Sus |
|
 |
|