Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

RETETE CELEBRE SAU MAI PUTIN CELEBRE.

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Carciumi si bodegi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Sam Aug 06, 2005 7:55 pm    Titlul subiectului: RETETE CELEBRE SAU MAI PUTIN CELEBRE. Raspunde cu citat (quote)

Zi-ne si noua...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Dum Aug 07, 2005 7:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Are dr_silviu o reteta de pui marocan...ufff...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 3:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pina una alta.....ma gindesc sa imi cumpar cuptor cu microunde....
Sus
Aary
2
2

Data inscrierii: 07/Aug/2005

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 9:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:9c9d126220="Ochisori Dulci"]pina una alta.....ma gindesc sa imi cumpar cuptor cu microunde....[/quote:9c9d126220]

am o retseta mijto de mujdei (crema...k cika e in trend...) de usturoi. Nush dc intereseaza pe cineva da o postez oricum:

O capatsana de usturoi, un galbenush de ou crud, fo' cateva linguri de ulei de masline, doo linguri zdravene de smantanica, sare ji piper alb. Se freaca usuroiu' pisat biiineee cu galbenushul si mai apoi cu uleiul turnat putsin cate putsin pana se face k o pasta... gen maioneza. Se adauga pe rand smantana, amestecand la foc continuu', sarea ji la urma peperu. Daca se simte nevoia se puoate adauga in loc de sare si niste delicat da' io nu folosesc k-mi place mai naturel. Merge bine cu un T-bone facut medium ji cam la orice fel de fliptula!

Pentru fete recomand apa plata cu lamaie ji cu ghiatsa sa li se ascutseasca jenunchii...

Sa facem, Sa drejem, Sa construim!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si asta cu ce se maninca........? pot sa incerc cu piine ?
Sus
Aary
2
2

Data inscrierii: 07/Aug/2005

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e criminala oricum Wink parerea mea! hic! incearca cu nijte bulane de pui prafite a la Kentuky Fried Family Very Happy Iese treaba cu problema de acolo... buuuun yummy delicios
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bulane de pui ?......waw ce incitant.....facute pe jar..de lemn de brad..
Sus
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 2:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aary, daca ma intrebi pe mine, crema asta as manca-o si cu cartofi prajiti. Oricum mujdeiul il consum de multeori asa Razz . O sa va dau si eu o reteta gustoasa de gogoshari cu sos, de pus pe iarna, ca deh, deja au aparut, iar iarna se apropie. Eu deja am o rezerva de peste 25 de borcane de 800 ml. Oricum nu apuca sa prinda jumatate din ea iarna Very Happy.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 2:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mai raven
Tu ori stii ori ai nimerit...la fix.....
imi plac muraturile..si oteturile......enorm...si ardeiul iute...na....ca imi facusi pofta...uffff
Sus
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Mar Sep 06, 2005 2:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Very Happy I'm happy 2 hear that! Nu stiu cat de la fix am nimerit, dar [b:6e0a434ab1]stiu[/b:6e0a434ab1]ca la foarte multa lume prind bine muraturile. Vara sau iarna. Mai ales combinate cu mancarurile adecvate. Iar gogosarii cu sos pot fi consumati si simplii doar cu paine, cui ii plac of course Razz Iar ardeii iuti, murati, cam abuzez de ei Cool

Nah.. ca iar ma aflu pe forum in toiul noptii si nu am la indemana reteta sa v-o impartasesc, cu toate ca pt urmatoarea postare aici (adica asta) am avut planificat sa o scriu. Azi... mai tarziu. Si inca ceva... probabil pe asta o stiti... hrean. Cui ii place hreanul dat pe razatoare si pus la murat?...
Sa-ti alungi parintii.... Laughing, ca nu pot zice copii...
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Sep 06, 2005 7:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Avea o cunostiinta de la Buzau...la butoiul cu muraturi.....
pepeni chiar si prune verzi.
Era o adevarata placere sa bagi mina in butoi si sa scoti de acolo..te miri ce morcov, apoi ceva prune..sau ma rog toate ..acolo....gogosari. patlagele...
Sus
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Mar Sep 06, 2005 8:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mniam .. banuiesc ca erau delicoase, si gogosarii murati, dar asta e mai speciala... Si cum am promis, reteta:

[color=blue:bdd7a1219c][b:bdd7a1219c]GOGOSARI APERITIV CU MUSTAR[/b:bdd7a1219c][/color:bdd7a1219c]

Ingrediente:
- 5 Kg gogosari,
- 3/4 l ulei (amatorii de mai mult sos -- me Very Happy -- pot mari cantitatea de ulei, putin)
- 2 borcane mustar dulce,
- 1 cana zahar,
- 1 cana otet,
- foi dafin, sare, piper... dupa gust. (a se tine cont ca si gogosarii vor absorbi putina sare.)

Distractia: Gogosarii taiati feliute, se calesc in uleiul fierbinte circa 5-10 min, dupa care se scot. Se adauga mustarul, foile de dafin, piperul si sarea. Se fierbe compozitia circa 15-20 min pt a obtine o pasta mai ingrosata (ca de maioneza), apoi se adauga iar gogosarii si se mai tine la fiert 10 min. Se pune apoi in borcane cat timp este inca fierbinte (atentie sa nu crape, preferabil sa le incalziti putin inainte). Se infileteaza sau leaga borcanele, si se lasa in duntz 30 min din momentul cand incepe apa sa clocoteasca.
Sper ca e buna adaptarea ca am gasit-o scrisa la graba de cine mi-a dat-o Smile si cred ca tin si eu o copie Very Happy.

... si pofta buna!
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Vin Sep 09, 2005 11:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

acum ca am reteta...sa string si bani pentru componente....
mda...
ce bune vor fi la iarna..cu friptura de porc tocmai scoasa de la untura...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Carciumi si bodegi Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum