Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

TELEPATIA
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Stiinte
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Sam Aug 06, 2005 8:14 pm    Titlul subiectului: TELEPATIA Raspunde cu citat (quote)

Se zice ca functioneaza...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Aary
2
2

Data inscrierii: 07/Aug/2005

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 9:05 pm    Titlul subiectului: Re: TELEPATIA Raspunde cu citat (quote)

[quote:eb45543df9="Ochisori Dulci"]Se zice ca functioneaza...[/quote:eb45543df9]

nu credeam in asta pana n-am vazut la maica-mea... ea cu sor'sa sunt gemene ji cand o doare sa zicem.. tavanu' pe una o doare ji pe cealalta... nush dc e telepatie sau ce'o fi da' e "weird" rau..

PS - nu ishi transmit ji ganduri and so on... doar ishi simt una alteia unele probleme ... aaa chiar si unele stai afective... cam asta e.. in rest... nu-mi dau cu presupusu' Wink Pacatuitsi fara grija... Al' batran de sus iarta... Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cicca, "Ochisori Dulci a scris:" Cool Si inca nu ashea.... da fix sub ochii ei, fix sub postu' ei.
Asta ashea... ca sa pay rezpekte la Shefika Rolling Eyes
Iak'ashea am pomenit si postul ei si al tau Aary, toata lumea se intelege cu toata lumea si .. laif is good. Razz
Sau tie iti place cum apare "quote"? Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

telepatie...?
azi cineva va fi vesel...iar miine trist.....
telepatie domnle....azi ia salariul....si pina miine nu -l mai are...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Dum Sep 04, 2005 6:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Telepatia ca fenomen nu mai ar trebui contestata. Sau pusa la indoiala. Ce ar trebui sa insemne telepatia? In termeni simplii este transmisie radio Smile. Centrii nervosi din diencefal si hipotalamus (corectati-ma daca gresesc) sunt raspunzatori de "aceasta emisie-receptie". Daca e sa simplificam lucrurile sa luam exemplu banala furnica cu antenele ei (nu-mi sariti in gat) cu toate ca ea nu prezinta centrii nervosi bine definiti. Oricum la animalele mai primitive cam in acest mod are loc comunicatia. Iar la om si mamiferele evoluate se pare ca acesti centrii raspunzatori de emiterea undelor s-au ... atrofiat Smile Oricum balena ucigasa comunica prin ultrasunete, iar acest lucru poate fi perceput exact in acest mod, telepatie. Practic noi oamenilor, fiindca avem darul vorbirii am renuntat la a comunica in acel mod se pare. Suntem precum statia.. si difuzoarele.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 12:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

waw...culmea ...sa puna tva si sa cera taxa de frecventa..pentru transmisiunile pa cale telepatica....na ca am zis-o
Sus
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 1:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing careful sa nu te auda astia ca la cat ii duce teasta, maine pa Obositorul de la ora 20 poate primim o veste proasta. Astia sunt in stare sa puna taxa pe aer. Apropo de asta, grecii de exemplu chiar au platit aer. Si e pe bune... aer importat.
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 2:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din spirit civic am sa plantez un pomisor......
uite asa.....sa vad mai face cine va asta ?
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 2:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

as obliga fiecare cuplu care se casatoreste......sa planteze un pom...
si nu numai pe ei......si pe multi altii....
Sus
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Lun Sep 26, 2005 1:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu e rea ideea ta... dar daca e sa ma iau dupa asta.. nu cred ca m-as simti obligat degraba Laughing Si m-as gandi si la ordinea de zi cu zi. Aruncatul mizeriei pe jos.. si alte alea. Dar cel mai mult as propune sa obligi sortarea inca din faza incipienta. Plastic, hartie, baterii si resturi menajere. Ce frumos ar avea loc reciclarea si am pastra si mai curat totul... Dar cui sa-i spui... nah.
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Sep 26, 2005 7:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din cite am inteles.....prin alte tari..se practica o astfel de sortare....
pe linga faptul ca se creeaza noi locuri de munca....
oare ce ar insemna aceasta sortare..pt fiecare dintre noi ?
Sus
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Lun Sep 26, 2005 2:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa nu te mire daca iti spun ca am vazut la noi in tara asemenea tomberoane... In alcelasi corp dar cu compartimente diferite.. plastic sticla hartie... si unul mare pt resturi, dar ... who cares... suntem in romania. Aruncam orice in cos sau mai bine .. pe langa! In tarile CIVILIZATE se folosesc corespunzator, la noi mai trebuie lucrat intai la capitolul constiinta.. si apoi sa se treaca la pasul urmator...
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Sep 27, 2005 11:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

se poate ca nu tomberonul sa fie problema....
problema vine din...educatie....
iar educatia..se face...in ani ....de zile...
SA mai asteptam..?
dar cit ? Ca viata trece....
vorba lui Stefan care ne-a fost baci...
Sus
Aary
2
2

Data inscrierii: 07/Aug/2005

MesajTrimis: Joi Sep 29, 2005 4:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

baci dibaci...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Sam Oct 01, 2005 11:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

oare pet-urile de plastic intra in categoria....materiale refolosibile ?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Stiinte Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum