Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

AICI IMI PLACE PUR SI SIMPLU SA MA DISTREZ

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Carciumi si bodegi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Sam Aug 06, 2005 5:32 pm    Titlul subiectului: AICI IMI PLACE PUR SI SIMPLU SA MA DISTREZ Raspunde cu citat (quote)

SINGUR SAU CU AMICII ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
oaiaaia
1
1

Data inscrierii: 10/Aug/2005

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 10:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fire club din bucuresti.... chiar daca nu mai am voie sa intru Sad...

cu prietenii de obicei:P
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 12:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate ne spui si [b:cbb77d21c6]De Ce[/b:cbb77d21c6] acel club ? La cei care nu sunt bucuresteni?
Ce stie.. ce poate, ce capacitate cilindrica are.. pe diesel sau pe benzina?
Sau facem pe acest topic doar o insiruire de nume si firme ? Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Aary
2
2

Data inscrierii: 07/Aug/2005

MesajTrimis: Lun Aug 15, 2005 6:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:818a24f94e="BlueDez|gn"]Poate ne spui si [b:818a24f94e]De Ce[/b:818a24f94e] acel club ? La cei care nu sunt bucuresteni?
Ce stie.. ce poate, ce capacitate cilindrica are.. pe diesel sau pe benzina?
Sau facem pe acest topic doar o insiruire de nume si firme ? Rolling Eyes[/quote:818a24f94e]

oaiaaia... dau io un mic raspuns? vii tu pe urma cu completarile...

pentru ca e bere multa, ieftina, buna, muzica intr-un fel ji betsia e mai dulce acolo decat oriunde altundeva... sannebunex! Fucky

PS - nush de ce am pus smileiu asta da' e belea! loooolz Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Joi Aug 18, 2005 11:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

unde-i berea ieftina.....este si mult vulg.......sau asta nu conteaza ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
oaiaaia
1
1

Data inscrierii: 10/Aug/2005

MesajTrimis: Mar Aug 23, 2005 2:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

prea multa bere... hmmm... never ever.. Very Happy

ieftina... uhmmm... cam asa ceva... in comparatie cu alte cluburi

muzica buna. nu intra chiar oricine(defapt intra... da cine stie daca mai iese:D )

bodyguards reprezinta un dezavantaj pt club. sunt nervosi si te dau rpd afara(de obicei in suturi)

nu conteaza daca merg singur... ma simt ca acasa acolo.

depinde de fiecare acum. ar trebui sa mergeti sa vedeti cum e.

recomand ca zile bune de mers:
marti - ska,punk,hardcore, alternativ cu hefe - joi - vineri - sambata... si la concerte.

mi-am pierdut adolescenta... si altele in clubul respectiv din cauza asta recomand clubul:D
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 23, 2005 5:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in ideea de a acea clienti fideli ..si selectati....unele restaurante s-ar putea transforma in cluburi....cu taxa de membru
sau bilet de intrare.....ect...ma bate ideea de a cauta un partener pentru a deschide o afacere....de genul asta..
Sus
virian
Vizitator

MesajTrimis: Mie Aug 24, 2005 6:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

stufstock,stufstock...vorba lui riciu...am fost la fest anul asta,trupele au cantat binisor spre bine, instalatia de sonorizare a fost un plus, preturile la utilitati au fost undeva in intervalul de statiune si oras, cam naspa ca adolescentii au baut cam mult...mizerie cat cuprinde(un minus), am lasat prin cort totul si in continuare nu se fura(chiar daca am auzit cazuri de furturi)...whatever...nu mai plange jane,vama nu e-n coma/vama nu e moarta,vama se transforma...damn it,hihihi
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Aug 24, 2005 8:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

se spunea ca vama va ajunge costinesti 2.....nu stiu..nu am fost pe acolo......poate voi gasi calea....
Sus
virian
Vizitator

MesajTrimis: Mie Aug 24, 2005 11:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

a ajuns de vreo 3 ani costinesti 2...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Carciumi si bodegi Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum