Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

AR FI MAI BINE DACA

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Parerea mea conteaza
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Sam Aug 06, 2005 8:26 pm    Titlul subiectului: AR FI MAI BINE DACA Raspunde cu citat (quote)

Aveti o idee de imbunatatire a "distractiei" pe aici ...?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
virian
Vizitator

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 11:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vrem sectiune jurnal...si daca se poate sa existe optiunea unei parole care sa poata fi oferita si altui utilizator
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 11:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ok...s-a notat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 12:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Shocked Shocked Shocked Shocked
Ce imi scapa mie, aici, virian ?
"Optiune jurnal" inseamna ca doresti propria ta bucatica de forum, ca doresti o sectiune numita jurnal sau, pur si simplu, doresti BLog personalizat in format www.eliseasun.uv.ro/userultau/blog/ ? Rolling Eyes
Cat despre parola de care pomenesti, iarasi nu ma simt lamurita. Pe alocuri...
Userul tau are o parola; e treaba ta daca o transmiti si/sau o imprumuti; in cazul in care se contravine regulamentului de functionare cu care ai fost de acord la inregistrare plus regulile specifice acestui forum, [b:cd6ef15b2b]userul respectiv[/b:cd6ef15b2b] va fi supus sanctiunilor, in mod firesc. In cazul in care o alta persoana doreste acces full pe forum, e suficient sa se inregistreze ca user.
Mai mult de 30 de secunde nu dureaza.
Si daca, oarecum, te referi la posibilitatea de a posta si replica ca si vizitator, respectiv, anonim, cu regret, nu a facut si nu face parte din ceea ce acest forum pune la dispozitia publicului. Suntem cu totii oameni naturi si care nu ne mai ferim sa ne exprimam o credinta sau o opinie; la ce sa riscam sa fim "injurati" la modul anonim fara a sti (macar) daca cel care o face stie sa salute la venire si la plecare ?
[b:cd6ef15b2b]Sper sa nu fie perceput gresit acest mesaj.
Orice pareri si propuneri sunt chiar bine-venite. Insa incercam sa formam o comunitate, un grup de oameni cu interese, opinii daca nu intotdeauna identice, cel putin , asemanatoare. Tot ceea ce poate ajuta la intarirea si extinderea acestei comunitati si este posibl din punct de vedere tehnic, se va realiza in cel mai scurt timp. Dezbinare, deja, este si asa prea multa in jur si in cotidianul fiecaruia.[/b:cd6ef15b2b]

Ultima modificare efectuata de catre BlueDez|gn la Joi Aug 11, 2005 11:48 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
virian
Vizitator

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 1:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aaa...ok...ma refeream la bucatica mea de forum...daca nu se poate no problem...asta este...
Sus
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 11:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

virian, [url=www.eliseasun.uv.ro]QVO VADIS[/url] are la dispozitie 350 MB spatiu pe disk. Nu sunt si nu vor fi nici un fel de probleme in ceea ce priveste spatiul sau limitarea din cauza traficului si a depasirii de banda alocata.Asadar, [b:2aff5b91c3]Se Poate[/b:2aff5b91c3] Trebuie doar stabilite conditiile in care ne miscam:
1. daca doresti drepturi de moderare pe sectiuni deja existente, aceste (mai mult obligatii decat drepturi) se obtin asa cum este specificat in sectiunea de noutati pe subiectul [b:2aff5b91c3]Ranking[/b:2aff5b91c3]
2. daca iti doresti crearea unei sectiuni suplimentare pe care sa o conduci si orientezi dupa dorinta sau care, fara sa fie moderata, sa rezerve fiecaruia cate un topic individualizat, trebuie doar sa imi dai detalii despre ce si cum crezi ca trebuie inclus in ea si se va rezolva in maxim 24 de ore.
Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Parerea mea conteaza Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum