|
.::. QVO VADIS ? .::.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ochisori Dulci Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005 Mesaje: 295 Locatie: Brasov
|
Trimis: Sam Aug 06, 2005 8:26 pm Titlul subiectului: AR FI MAI BINE DACA |
|
|
| Aveti o idee de imbunatatire a "distractiei" pe aici ...? |
|
| Sus |
|
 |
virian Vizitator
|
Trimis: Mie Aug 10, 2005 11:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| vrem sectiune jurnal...si daca se poate sa existe optiunea unei parole care sa poata fi oferita si altui utilizator |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005 Mesaje: 295 Locatie: Brasov
|
Trimis: Mie Aug 10, 2005 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ok...s-a notat |
|
| Sus |
|
 |
BlueDez|gn WebMaster

Data inscrierii: 05/Aug/2005 Mesaje: 46 Locatie: Cum Intri In Sibiu, Pe Dreapta
|
Trimis: Joi Aug 11, 2005 12:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce imi scapa mie, aici, virian ?
"Optiune jurnal" inseamna ca doresti propria ta bucatica de forum, ca doresti o sectiune numita jurnal sau, pur si simplu, doresti BLog personalizat in format www.eliseasun.uv.ro/userultau/blog/ ?
Cat despre parola de care pomenesti, iarasi nu ma simt lamurita. Pe alocuri...
Userul tau are o parola; e treaba ta daca o transmiti si/sau o imprumuti; in cazul in care se contravine regulamentului de functionare cu care ai fost de acord la inregistrare plus regulile specifice acestui forum, [b:cd6ef15b2b]userul respectiv[/b:cd6ef15b2b] va fi supus sanctiunilor, in mod firesc. In cazul in care o alta persoana doreste acces full pe forum, e suficient sa se inregistreze ca user.
Mai mult de 30 de secunde nu dureaza.
Si daca, oarecum, te referi la posibilitatea de a posta si replica ca si vizitator, respectiv, anonim, cu regret, nu a facut si nu face parte din ceea ce acest forum pune la dispozitia publicului. Suntem cu totii oameni naturi si care nu ne mai ferim sa ne exprimam o credinta sau o opinie; la ce sa riscam sa fim "injurati" la modul anonim fara a sti (macar) daca cel care o face stie sa salute la venire si la plecare ?
[b:cd6ef15b2b]Sper sa nu fie perceput gresit acest mesaj.
Orice pareri si propuneri sunt chiar bine-venite. Insa incercam sa formam o comunitate, un grup de oameni cu interese, opinii daca nu intotdeauna identice, cel putin , asemanatoare. Tot ceea ce poate ajuta la intarirea si extinderea acestei comunitati si este posibl din punct de vedere tehnic, se va realiza in cel mai scurt timp. Dezbinare, deja, este si asa prea multa in jur si in cotidianul fiecaruia.[/b:cd6ef15b2b]
Ultima modificare efectuata de catre BlueDez|gn la Joi Aug 11, 2005 11:48 am, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
virian Vizitator
|
Trimis: Joi Aug 11, 2005 1:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| aaa...ok...ma refeream la bucatica mea de forum...daca nu se poate no problem...asta este... |
|
| Sus |
|
 |
BlueDez|gn WebMaster

Data inscrierii: 05/Aug/2005 Mesaje: 46 Locatie: Cum Intri In Sibiu, Pe Dreapta
|
Trimis: Joi Aug 11, 2005 11:54 am Titlul subiectului: |
|
|
virian, [url=www.eliseasun.uv.ro]QVO VADIS[/url] are la dispozitie 350 MB spatiu pe disk. Nu sunt si nu vor fi nici un fel de probleme in ceea ce priveste spatiul sau limitarea din cauza traficului si a depasirii de banda alocata.Asadar, [b:2aff5b91c3]Se Poate[/b:2aff5b91c3] Trebuie doar stabilite conditiile in care ne miscam:
1. daca doresti drepturi de moderare pe sectiuni deja existente, aceste (mai mult obligatii decat drepturi) se obtin asa cum este specificat in sectiunea de noutati pe subiectul [b:2aff5b91c3]Ranking[/b:2aff5b91c3]
2. daca iti doresti crearea unei sectiuni suplimentare pe care sa o conduci si orientezi dupa dorinta sau care, fara sa fie moderata, sa rezerve fiecaruia cate un topic individualizat, trebuie doar sa imi dai detalii despre ce si cum crezi ca trebuie inclus in ea si se va rezolva in maxim 24 de ore.
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|