| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ochisori Dulci Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005 Mesaje: 295 Locatie: Brasov
|
Trimis: Sam Aug 06, 2005 5:34 pm Titlul subiectului: CLUBURI SI DISCOTECI PRIN CARE AM UMBLAT |
|
|
| Ce v-a placut si pe unde......sa stim si noi daca suntem prin zona... |
|
| Sus |
|
 |
Aary 2

Data inscrierii: 07/Aug/2005 Mesaje: 63 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Aug 07, 2005 4:45 pm Titlul subiectului: Re: CLUBURI SI DISCOTECI PRIN CARE AM UMBLAT |
|
|
[quote:86ec49a355="Ochisori Dulci"]Ce v-a placut si pe unde......sa stim si noi daca suntem prin zona...[/quote:86ec49a355]
"Tra la la" in Amzei... fac nijte baietsi playground-uri in perioada mai rece, sa zicem ... Super cashcarabeta pe trei nivele de musica te descurci cu beututica... numa' k se intra prin cunoscutsi ... in rest... blimely, k peste tot sunt manelisti amatori de houseeee in za mouseee ... da' sa trecem peste asta... Peace!
Aaaaa sa nu uit... terasa cabaret din Herastrau. Locatsie> langa Fitze, cam cu fitze insa muzica de milioane, DJ-ul rezident bun si destul de renumit ... in rest.. bani de flambate sa avetzi k viatsa e mumoasa oricum ! |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Dum Aug 07, 2005 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| interesanta descriere, cred ca deja am sa ma apuc sa string bani de "flambate".....sau faci cinste ? |
|
| Sus |
|
 |
Aary 2

|
Trimis: Lun Aug 08, 2005 9:34 am Titlul subiectului: |
|
|
[quote:d16cd26779="Ochisori Dulci"]interesanta descriere, cred ca deja am sa ma apuc sa string bani de "flambate".....sau faci cinste ?[/quote:d16cd26779]
"that shouldnt present no significant problem miss monneypenny!" ...  |
|
| Sus |
|
 |
BlueDez|gn WebMaster

Data inscrierii: 05/Aug/2005 Mesaje: 46 Locatie: Cum Intri In Sibiu, Pe Dreapta
|
Trimis: Lun Aug 08, 2005 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
In cazul in care se intampla sa ajungetsi prin Sibiu, va recomand calduros o vizita la [url=http://www.clubinside.ro/] [b:da20ac98ef]Club Inside[/b:da20ac98ef][/url] si sunt sigura ca, mai apoi, vom avea ce povesti. Site-ul, respectivei bodegi l-am facut eu, in caz ca ma anuntatssi in timp util , va "donez" masa si consumatia pe care, oricum, chit ca le am asigurata cand doresc, nu apuc sa le ...consum.
Detaliile sunt la un click de voi, eu va garantez ca e un club "manele free"

Ultima modificare efectuata de catre BlueDez|gn la Mar Aug 09, 2005 1:56 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Aary 2

|
Trimis: Lun Aug 08, 2005 5:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
am auzit de cashcarabeta (Inside) ... Mulciumim ptr. invitatsiune ji promit sa dau un semn dc se va intampla sa ajung prin zona... Cat despre masa... shake tat bootie!  |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 1:24 am Titlul subiectului: |
|
|
mda.....am vazut site-ul...ramine sa vizitez....clubul....
vreau camera rosie..... |
|
| Sus |
|
 |
BlueDez|gn WebMaster

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 2:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
In cazul in care sunt plecata la casa mea de vara din Noua Zeelanda, neaparat sa nu evitati -fix in centru vechi, pe strada Nicolae Balcescu- sa mancati la [b:0964c74b78]"The Place"[/b:0964c74b78]; indiferent , la masa sau la pachet.
Este locul unde "Academia Catzavencu" (bursucul gastronomic) spune ca :
- Nu te fura exact acolo unde restul fast-food-urilor te fura; la cartofii prajiti. Portia are fix un sfert de kilogram. Cu diverse pe langa de la sosuri si picanterii pana la salata din 4-5 chestii diferite (acum vara, mai multe) pentru (la ora care scriu) fix un pol
Cei care au inclinatii spre finetssuri si sunt mai gurmanzi din fire pot si trebuie neaparat sa viziteze Muzeul Satului din Dumbrava Sibiului.
Unicul dar absolutul superb loc de umplere a ghiozdanului se numeste [b:0964c74b78]"Hanul din Batrani"[/b:0964c74b78] care e chiar un han de pe vremuri frumos pastrat si restaurat in care se mananca in blide de lut si se bea in ulcele de lut, cu lingura de lemn si ... ce sa mai ... [b:0964c74b78]N E B U N I E ![/b:0964c74b78]
De la mamaligutssa taiata cu attsa si pana la pastravi in cosuletz de brad si cascaval afumat , pane, pe pat de cetina pana la laba de urs cu garnitura de ciuperci sau muschi sibian in reteta originala ... nimic nu lipseste. Bucatarie traditional romaneasca, felicitarile adresate bucatarului obligatorii
Pentru o seara in aer liber va recomand ,tot in Padurea Dumbrava si daca va lasa inima sa iesiti din muzeu, Camping Dumbrava sau terasa de la Pallas dar "e pe bani nenikule" ; de exemplu, un mic costa 3 euro Dar... face; nicaieri, peste tot unde am umblat, in Ro, nu am vazut toalete mai curate
Daca e punga mai subtire si muschiu' cere bucurii la ochi, [b:0964c74b78]Art Cafe[/b:0964c74b78] e locul .Merge un ceai in ceainarie , o cafea irlandeza in cafenea sau o pita cu slanina si cu ceapa sau sandwichuri cu zacusca in barul artistilor unde , de obicei, canta sau Alifantis sau Chilian sau Stratan; nici Aura Urziceanu nu ii ocoloeste cand e in tara. 
Ultima modificare efectuata de catre BlueDez|gn la Mar Aug 09, 2005 2:13 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
ah..am pierdut ocazia..deocamdata....
in Sibiu am fost doar in Dumbrava ...si putin mai sus la Paltinis... |
|
| Sus |
|
 |
BlueDez|gn WebMaster

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ei , lasa... niciodata nu e tarziu  |
|
| Sus |
|
 |
Aary 2

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote:71f9457537="BlueDez|gn"]Ei , lasa... niciodata nu e tarziu [/quote:71f9457537]
Sibiu RULLZ! |
|
| Sus |
|
 |
BlueDez|gn WebMaster

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
In Sibiu se ajunge greu, se pleaca si mai greu si se revine intotdeauna
So they say. |
|
| Sus |
|
 |
Aary 2

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote:adac47c551="BlueDez|gn"]In Sibiu se ajunge greu, se pleaca si mai greu si se revine intotdeauna
So they say.[/quote:adac47c551]
Try me... pai sa nu ma mai intorc io in cloaca mea preferata? in batcave? hehehe never! Bucurejti rocks! |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Mie Aug 10, 2005 12:15 am Titlul subiectului: |
|
|
In Brasov va recomand Restaurantul Stradivari..Este scump..dar merita...
iar restaurant chinezesc parca nu mai este... |
|
| Sus |
|
 |
Aary 2

|
Trimis: Lun Aug 22, 2005 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Recomand Bamboo-ul lui Botezatu'... Numa' ajea sa-i fac in ciuda ca avea clientzi! Shtiu, sunt rau! da' nu ma pot abtsine!  |
|
| Sus |
|
 |
|