Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

COMENTARII DESPRE MESERII

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Arte si meserii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Sam Aug 06, 2005 5:36 pm    Titlul subiectului: COMENTARII DESPRE MESERII Raspunde cu citat (quote)

Asta da job......vreau si eu..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Sam Aug 06, 2005 6:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Web design. 9 ani vechime , deja.
Mereu e ceva nou, mereu mai inveti cate ceva. Personal, consider ca partea materiala compenseaza insa... nu va sfatuiesc in afara cazului absolut particular in care sunteti dispusi sa investiti mai mult de jumatate de viata cotidiana in ceea ce se numeste job si aveti o inclinatie speciala spre pasiuni de chinez batran care isi ingrijeste bonzai-ul Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
virian
Vizitator

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 10:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

inginer...un an vechime...in transporturi...imi place mediul competitional dur in care ma invart...chiar daca uneori am impresia ca cedez...
Sus
Aary
2
2

Data inscrierii: 07/Aug/2005

MesajTrimis: Lun Aug 15, 2005 6:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

musafir... contracte in bali, aspen, waikiky ... da a trebuit sa le refuz pentru doo saptamani la bailejti ji una la mahmudia... deh.. onorariu gras ji mancarica plina de colesterol... aleeeeee!!! Very Happy glumesc desigur! civil aviation> air traffic management ... de fo 4 ani deja.. moaaaaa Wink nu ma satur! Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Joi Aug 18, 2005 11:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa fi platit pentru ce iti place sa faci...asta da meserie......
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
oaiaaia
1
1

Data inscrierii: 10/Aug/2005

MesajTrimis: Mar Aug 23, 2005 2:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

web design de 5 ani - se lucreaza rpd... deadline'uri stabilite... azi poti sa fii cel mai bun, maine sa nu te cunoasca nimeni... intodeauna poti sa inveti ceva nou - fara imaginatie nu ai cum sa lucrezi in domeniul asta prea mult.

moviemaking - de asta ma ocup momentan... de abia am inceput si imi macina creirul... cam greu dar fac progrese. afara se castiga bine din meseria asta... dar sunt si profesionisti.

pro gamer - hmmm. sunt cam legat de jocuri, dar in ultimul timp nu prea am mai jucat. niste bani adusi de un lan castigat nu strica niciodata. competitia e mare si imi place:D. a inceput si romania sa fie cat de cat sponsorizata(the gaming scene) si este doar inceputul.... cat mai multi oameni isi dau interesul pentru gaming. in curand o sa existe si in romania oameni care traiesc pentru a se juca(inafara de redactorii unei reviste it/gaming si/sau altele de genul).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 23, 2005 5:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hm...cred ca traim prea ...."repede"........secolul vitezei...s-a dus..oare ce secol urmeaza ?
Sus
virian
Vizitator

MesajTrimis: Mie Aug 24, 2005 6:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

secolul stresului intens...inainte muream de boli virale sau microbiene...acum grasimea si e-urile plus stresul o sa ne faca sa crapam...peste tot lumea se simte foarte stresata...e cuvantul la ordinea zile in birouri...dead-line,termen limita nu fac decat sa te faca sa te apuce toti dracii, asta este...ne transformam in soricei stresati si sperisati incet si sigur...lume nebuna...
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Aug 24, 2005 8:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

stresul ....este pasul de inceput al adaptarii..de fapt adaptarea incepe prin stres....se pare ca totusi...schimbarile vin foarte rapid....am vazut o emisiune ..in care ,,un grup de cetateni germani cu virste pina in 60 de ani...luau lectii de utilizare a tel mobil...sau a unui dvd...
Sus
drwhite
1
1

Data inscrierii: 17/Noi/2005

MesajTrimis: Joi Noi 17, 2005 7:05 pm    Titlul subiectului: Boala. M.Sorescu Raspunde cu citat (quote)

Doctore, simt ceva mortal
Aici, în regiunea fiintei mele.
Ma dor toate organele,
Ziua ma doare soarele
Iar noaptea luna si stelele.

Mi s-a pus un junghi în norul de pe cer
Pe care pâna atunci nici nu-l observasem
Si ma trezesc în fiecare dimineata
Cu o senzatie de iarna.

Degeaba am luat tot felul de medicamente
Am urât si am iubit, am învatat sa citesc
Si chiar am citit niste carti
Am vorbit cu oamenii si m-am gândit,
Am fost bun si-am fost frumos...

Toate acestea n-au avut nici un efect, doctore
Si-am cheltuit pe ele o groaza de ani.
Cred ca m-am îmbolnavit de moarte
Într-o zi
Când m-am nascut.

Smile fara alte cuvinte ! Exclamation
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Dum Noi 20, 2005 7:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

arta de a trai ?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Arte si meserii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum