Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

PROBLEME CU POLITIA
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Isi merita salariul
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Sam Aug 06, 2005 5:28 pm    Titlul subiectului: PROBLEME CU POLITIA Raspunde cu citat (quote)

HM...CINE NU A AVUT ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Aary
2
2

Data inscrierii: 07/Aug/2005

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 9:15 pm    Titlul subiectului: Re: PROBLEME CU POLITIA Raspunde cu citat (quote)

[quote:52744d8b92="Ochisori Dulci"]HM...CINE NU A AVUT ?[/quote:52744d8b92]

Eu am avut... shhht ! sectoristu' PARASCAN CRISTIAN! Mintea agera a Sectsiei 12 Politsie. Un altfel de AITILOP PREDA-TE k CINE MIJKA, NU MAI MIJKA...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe mine..m-a confundat cu ....o altfel de persoana....nu stia ca de fapt iesisem sa duc gunoiul...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Aary
2
2

Data inscrierii: 07/Aug/2005

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Periculos in zilele noastre dom'le sa duci gunoiu'... Rolling Eyes Violetaaa duce galeata cu norooooi... la gunooooi ... Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 2:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da..cred ca este totusi mai periculos..sa nu duci gunoiul....

.."o mireasma dulce-mprastiind"...
Sus
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 5:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[b:61326876e8][u:61326876e8]BESTIILE DE LA POLITIA CONSTANTA[/u:61326876e8]

Patru politisti constanteni vor fi concediati si cercetati penal pentru vatamare corporala, dupa ce, luni noaptea, au fost surprinsi de un cameraman al unei televiziuni, in timp ce bateau cu salbaticie un barbat aflat in stare de ebrietate si care nu opunea rezistenta, victima fiind in coma profunda, Shocked Shocked cu sanse minime de supravietuire. Victima era ospatar la Saturn si, fiind in stare de ebrietate, a gresit casa.
Proprietara s-a speriat si a anuntat Politia ca un barbat beat, cu un tirbuson in mana, incearca sa intre in curte.[/b:61326876e8] Angrrry
(sursa: Ziare.Ro - 10.08.2005)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 5:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De acuma......daca vreti sa dati o spargere.....este bine sa aveti in mina ..un buchet de flori..
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Oct 05, 2005 11:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

s-a schimbat numarul de la interventii
112 d pe tel mobil....
am apelat acest numar...
pina a venit politia...a trecut mai bine de 1/2 ore
Sus
drwhite
1
1

Data inscrierii: 17/Noi/2005

MesajTrimis: Joi Noi 17, 2005 6:09 pm    Titlul subiectului: Re: PROBLEME CU POLITIA Raspunde cu citat (quote)

[quote:b1173486bb="Ochisori Dulci"]HM...CINE NU A AVUT ?[/quote:b1173486bb]

io nu! Sad fereasca Domnu'! Rolling Eyes Exclamation
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Joi Noi 17, 2005 6:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de doctor ...politie si preot...mai scapi....

dar de judecata de apoi...?
Sus
drwhite
1
1

MesajTrimis: Joi Noi 17, 2005 6:53 pm    Titlul subiectului: un singur rasuns: Raspunde cu citat (quote)

nimeni! Dupa plata si rasplata! Exclamation Rolling Eyes
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Dum Noi 20, 2005 7:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

credeti in loviturile sortii ?

sunt ele intimplari..sau urmarea a ....faptelor...din trecut ?
Sus
drwhite
1
1

MesajTrimis: Mie Dec 28, 2005 11:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:15c09aa661="Ochisori Dulci"]credeti in loviturile sortii ?

sunt ele intimplari..sau urmarea a ....faptelor...din trecut ?[/quote:15c09aa661]

cred in destin! ...si, da... Sad cred si_n loviturile sortii! dar cu indarjire cred ca fiecare avem o stea norocoasa...important este sa fim pregatiti sa ne intampinam steaua atunci cand ea....va decide sa ne aleaga...sa fim a ei! ...Smile

[..nu cu ult timp in urma am vizitat manastirile de la Meteora ...m_au impresionat in mod placut cuvintele ghidei referitoare la descrierea frescii reprezentand "Judecata de apoi"...: in fata "judecatorului suprem" toti ne prezentam GOI....egali....deloc diferiti! singurele care vor inclina balanta..vor fi faptele noastre de peste viatza"....Inspaimantator de...frumos... Exclamation Exclamation ]
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Dec 28, 2005 7:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

amenda...1 milion.....ca am strigat dupa ciine....
am tulburat linistea publica...
Sus
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Sam Dec 31, 2005 4:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Shocked Shocked Vorbesti prostii!! Spune-mi ca e pe bune ce ai zis.... Rolling Eyes Mad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Isi merita salariul Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum