Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

O ABORDARE DIRECTA ESTE PREFERABILA ?
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Exista retete de agatat ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Sam Aug 06, 2005 5:26 pm    Titlul subiectului: O ABORDARE DIRECTA ESTE PREFERABILA ? Raspunde cu citat (quote)

Ce catel frumos.....oare ce numar de telefon are ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Dum Aug 07, 2005 7:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Baietii..cred ca au resurse inepuizabile in a gasi ceva, cumva ..sa intre in vorba cu fetele......
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Aary
2
2

Data inscrierii: 07/Aug/2005

MesajTrimis: Lun Aug 08, 2005 9:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:0968214d9b="Ochisori Dulci"]Baietii..cred ca au resurse inepuizabile in a gasi ceva, cumva ..sa intre in vorba cu fetele......[/quote:0968214d9b]

Smile aaa... buna!?! Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 12:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

uite cum intra omul in vorba cu mine....

Vine baiatul la fata.....
-Domnisoara, ati pierdut hirtia asta de 50.000 lei....
Domnisoara, spune...nu sunt ai mei....
Baiatul, zimbind incurcat.....propun sa ii cheltuim impreuna pe o cafea.. Very Happy
Sus
Aary
2
2

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 11:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:9b9e3cf420="Ochisori Dulci"]uite cum intra omul in vorba cu mine....

Vine baiatul la fata.....
-Domnisoara, ati pierdut hirtia asta de 50.000 lei....
Domnisoara, spune...nu sunt ai mei....
Baiatul, zimbind incurcat.....propun sa ii cheltuim impreuna pe o cafea.. Very Happy[/quote:9b9e3cf420]

Bine spus "o" cafea... interesanta abordare totusi... Haideti sa eliminam fazele cu "scuza-ma ca te-am calcat sub talpa.." sau mai stiu eu ce abordari copilaresti si sa cautam abordarea "perfecta" sa spunem... Ceva ce face o femeie sau un barbat de cealalta parte [b:9b9e3cf420][u:9b9e3cf420]sa accepte ceva[/u:9b9e3cf420][/b:9b9e3cf420]! Cred ca e mai interesant.

Personal, nu sunt nici pe departe un crai, iar ultima oara am incercat cam asa: "Buna, ma numesc... am observat ca esti singura si daca nu esti impotriva te invit sa bem ceva impreuna, poate ne cunoastem mai bine...blaa blaaa" Ideea este ca pot accepta un NU cu toata mandria mea de barbat! Bineinteles, nu plec de la premiza asta, insa trebuie luata in calcul... Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 2:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu nu credca asa accepta asa ceva.....plecind de la premiza...ca poate am treaba in oras..iar alta data...nu ar mai avea acelas farmec.....iar teaba cu suna-ma sau ne vedem alta data..nu credca mai tine...devine enervant....
Sus
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 2:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dom'le nush despre ce se vorbeste aici Cool
Mie daca imi place, ... ma fac ca ma uit insistent pana , de regula se prinde si atunci cand se prinde, zambesc; restul e default Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 2:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aha....
Privesc insistent persoana (victima) insistent pina observa asta.....apoi intorc capul.....iar privesc......si iar intorc capul....pina intra in joc...
Cind vad ca vrea sa imi iasa in intimpinare....plec intr-o directie....opusa lui....
Daca vine dupa mine si imi vorbeste este al meu....
Sus
Aary
2
2

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 8:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

yeah... well... Very Happy
Sus
dan
0
0

Data inscrierii: 06/Aug/2005

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 1:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:bd8f0e0cde="Ochisori Dulci"]Aha....
Privesc insistent persoana (victima) insistent pina observa asta.....apoi intorc capul.....iar privesc......si iar intorc capul....pina intra in joc...
Cind vad ca vrea sa imi iasa in intimpinare....plec intr-o directie....opusa lui....
Daca vine dupa mine si imi vorbeste este al meu....[/quote:bd8f0e0cde]

cind incercam........bitte, bitte, bitte.... Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 1:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si ? a mers cu bitte.. ?
Sus
dan
0
0

Data inscrierii: 06/Aug/2005

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 1:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:99f39af974="Ochisori Dulci"]Si ? a mers cu bitte.. ?[/quote:99f39af974]

Inca nu stiu......dar mai incerc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 1:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Incercarea moarte n'are.....dar nici la nesfirsit sa incerci marea cu degetul...nu este o solutie... Noopez
Sus
virian
Vizitator

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 6:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu habar nu am sa agat
Sus
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 8:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da chiar asa... La ce bun ?
"Domnijuara, te fac un tango sau ejti cu ma-ta" ramane za best Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Exista retete de agatat ? Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum