Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Daca ....As pati asa ceva
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Poate nu doar din plictiseala
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Sam Aug 06, 2005 5:21 pm    Titlul subiectului: Daca ....As pati asa ceva Raspunde cu citat (quote)

Ce imi doresc ? Iata, scriu mai jos...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Sam Aug 06, 2005 6:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu, poate suna copilaresc dar, deocamdata, imi doresc sa imi ajunga timpul si sanatatea de a face pentru toti cei dragi mie macar cate un gest care sa le incalzeasca sufletul pentru o zi.
Mi-as mai dori sa pot vedea macar jumatate din locurile la care visez, uneori, cu ochii deschisi si sa pot citi macar jumatate din cartile pe care vreau sa le parcurg pentru a nu ma mai simti atat de saraca.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Sam Aug 06, 2005 6:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca a te gindi la altul atunci cind tie iti este bine, este nu numai o dovada de bun simt...ci si apanajul unui suflet bun.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
dr_silviu
0
0

Data inscrierii: 06/Aug/2005

MesajTrimis: Lun Aug 08, 2005 11:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

As fi fericit sa stiu cine sunt....
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 12:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

te pot ajuta ?
Sus
Aary
2
2

Data inscrierii: 07/Aug/2005

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ash fi fericit sa plec sa-mi fac bagajul ca o sa ma trezesc foarte devreme.. asa k .... iubitsi-va fericitsilor! Wink Vorbim cand ne-om vedea ca departe nu se vede... Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dorinta ti se va implini......curind......
Sus
dan
0
0

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 1:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

as dori sa fie deja duminica.......
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 1:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa fii aici in Romania ?
Sus
dan
0
0

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 1:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:a07f6f4090="Ochisori Dulci"]sa fii aici in Romania ?[/quote:a07f6f4090]

I-mi citesti gindurile........
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 1:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sau stiu de dinainte......
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 2:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi doresc sa pot "citi " gindurile oamenilor.....
Pacat ca nu am un asemenea abecedar.....
Sus
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 4:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bre, ia cititi-va gandurile pe privat; functia [b:d507e88e51]P.M[/b:d507e88e51] este activa Bucile
Sus
oaiaaia
1
1

Data inscrierii: 10/Aug/2005

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 8:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

imi doresc sa nu mai ranesc oamenii la care tin
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 8:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

opa.....atunci pina inveti asta...nu ma iubi prea mult... Very Happy
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Poate nu doar din plictiseala Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum