Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ORI LA BAL OR LA SPITAL
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Poate nu doar din plictiseala
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Sam Aug 06, 2005 5:17 pm    Titlul subiectului: ORI LA BAL OR LA SPITAL Raspunde cu citat (quote)

Cum va place sa va distrati ? Si mai ales pe seama cui ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Dum Aug 07, 2005 7:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi plac la nebunie iesirile la iarba verde...unde maninc cu placere aproape tot ce se poate pregati la foc sau jar.....numai nu ma trimite-ti sa adun lemne...uite, mai bine.....fac altceva...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Lun Aug 08, 2005 12:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes
Trebuie neaparat sa (si) faci (alt)ceva ? Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
dr_silviu
0
0

Data inscrierii: 06/Aug/2005

MesajTrimis: Lun Aug 08, 2005 11:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi place la nebunie sa ma infund intr-o sala de cinema,cu un film bun si spectatori putini, singur, si sa trec dincolo...
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 12:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

o sa iti trimit popcorn si suculet....sa nu te simti chiar singur
Sus
dr_silviu
0
0

Data inscrierii: 06/Aug/2005

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 9:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de ce nu aduci tu popcornul?sau ti-e frica...de intuneric?
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 11:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai ai spus de unde ....? ca eu nu am bani la mine...
Sus
oaiaaia
1
1

Data inscrierii: 10/Aug/2005

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 8:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

imi place sa merg cu cortul la munte... langa un lac... sa am 2-3 lazi de bere care sa le pun in apa sa stea rece.... sa stau noaptea intins pe jos si sa beau bere Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 8:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si nimic la gratar ?...sau asta este ....default ?
Sus
oaiaaia
1
1

Data inscrierii: 10/Aug/2005

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 2:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

daca aduc ceilalti ce sa punem pe gratar... facem si gratar... eu aduc berea Idea
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 10:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ok....berea este mai grea la " carat"...decit altele.....mie imi convine..
Sus
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Dum Sep 04, 2005 7:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie-mi plac drumetiile pe munte intr-un grup restrans, cu corturile pe o durata de mai multe zile pana la o saptamana. Dar astea se intampla mai rar. Micile iesiri macar la marginea padurii la un gratar si un pahar de vorba cu prietenii fac toti banii. Si pe cat de des se poate cate un downhill prin padure Twisted Evil
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 12:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e na....ma..tu vrei sa vii pe la brasov ..banuiesc..
Sus
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 1:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca ar fi vreodata sa ma mut de aici, cred ca in Brasov ar fi. Very Happy Cross my heart and hope to die. Imi place extraordinar de mult zona. Mai ales ca marea nu-mi place sub nici o forma, campia nu ma atrage (ce ar putea?), iar muntele.... muntele e nemaipomenit. Faptul ca am fost nu demult pt prima data in Arad m-a facut sa-mi placa foarte mult acolo, numai ca... munte nu are. Ca oras, ca civilizatie, sa nu incep... Si ce soseeeleeee nene...largi.. line, numai bune de curse Twisted Evil . Comparativ cu ce am la mine in judet...

Ultima modificare efectuata de catre WhiteRaven la Lun Sep 05, 2005 4:34 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 1:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Traiasca aradul.....si mie imi place...si as mai incerca si sibiul...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Poate nu doar din plictiseala Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum