Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Ne aberam in voie
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
virian
Vizitator

MesajTrimis: Joi Aug 25, 2005 8:55 pm    Titlul subiectului: avatarul mew Raspunde cu citat (quote)

mi se pare ca sunt sasaki kojiro...Smile)
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Joi Aug 25, 2005 10:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

poate ca ai fost...ceva in genul asta...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Dum Sep 04, 2005 7:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doar o intrebare. Doar din imaginile predefinite se pot atasa la profil? Pt ca nu vad vreo modalitate de a pune vreuna proprie. Si in FAQ nu sunt detalii. Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 12:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cam asa ceva....deocamdata....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 2:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu-i problema, asta pe care o am acuma era chiar una din preferate, o am si ca wallpaper Very Happy. Dar vroiam sa pun o gheara de shoparla.
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 2:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

o sa punem ghiara.......
Sus
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 4:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am gasit intr-o discutie a web master-ului cu oaiaaia... ca se poate trimite poza prin mail si adauga. Probabil asta o sa fac, dar pana una alta ramane cea pe care o am ca merge... decupata din Skeleton mage! Smile
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Sep 07, 2005 10:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

offff........ai si tu dreptate......poate o sa fac si pe webmasterul....pentru ...cine merita...
Sus
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Joi Dec 01, 2005 8:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hmm Very Happy ceao.. cum mai sta treaba cu "avatarul mew". Nu ca nu-mi place my pic, chair imi place mult dar parca m-am saturat de ea mai ales ca o am si pe background full...
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Dec 05, 2005 7:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ok....ce sa zic......nu te mint....
cam naspa cu avatarurile astea.....inca o mai caut pe bluedesign...
Sus
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Dum Dec 25, 2005 6:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:e63674c74c="Blue Design"]1. [b:e63674c74c]Forumurile QVO VADIS [/b:e63674c74c]nu includ optiunea de direct linking si [b:e63674c74c]nu permit imagini asociate la distanta [/b:e63674c74c]printr-o legatura directa cu alt link .In cazul in care iti doresti avatarul propriu si personalizat, este necesar sa il trimiti via e-mail la una dintre cele doua adrese de contact (administrator sau webmaster) si dupa ce se include in baza de date, hostat pe serverul nostru, va apare on-line. Altfel ma tem ca nu va fi posibil. [/quote:e63674c74c]
Pana la urma nu mai are rost sa o cauti .. e destul de evident. Si daca tot mi-ar trebui neaparat avatar personalizat.. pai as putea urma pasii de mai sus nu? ..treaba era ca am mai intrat pe forumuri de genu' si aveau optiune de incarcare de pe statia proprie..
Sus
drwhite
1
1

Data inscrierii: 17/Noi/2005

MesajTrimis: Mie Dec 28, 2005 10:58 am    Titlul subiectului: avatarul Raspunde cu citat (quote)

ar trebui sa ne reprezinte....Din intreaga paleta expusa...am ales imaginea care ma reprezinta ...fidel... Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Ian 03, 2006 9:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:a0c0fcc80a="WhiteRaven"][quote:a0c0fcc80a="Blue Design"]1. [b:a0c0fcc80a]Forumurile QVO VADIS [/b:a0c0fcc80a]nu includ optiunea de direct linking si [b:a0c0fcc80a]nu permit imagini asociate la distanta [/b:a0c0fcc80a]printr-o legatura directa cu alt link .In cazul in care iti doresti avatarul propriu si personalizat, este necesar sa il trimiti via e-mail la una dintre cele doua adrese de contact (administrator sau webmaster) si dupa ce se include in baza de date, hostat pe serverul nostru, va apare on-line. Altfel ma tem ca nu va fi posibil. [/quote:a0c0fcc80a]
Pana la urma nu mai are rost sa o cauti .. e destul de evident. Si daca tot mi-ar trebui neaparat avatar personalizat.. pai as putea urma pasii de mai sus nu? ..treaba era ca am mai intrat pe forumuri de genu' si aveau optiune de incarcare de pe statia proprie..[/quote:a0c0fcc80a]

hai fie.....
trimite-mi poza..sa ti-o trec la avatar.....
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Ne aberam in voie Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum