| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ochisori Dulci Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005 Mesaje: 295 Locatie: Brasov
|
Trimis: Sam Aug 06, 2005 5:43 pm Titlul subiectului: PROSTITUTIA. |
|
|
Legalizare sau nu ?
Ce avem de cistigat ? Dar de pierdut ? |
|
| Sus |
|
 |
Aary 2

Data inscrierii: 07/Aug/2005 Mesaje: 63 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum Aug 07, 2005 4:48 pm Titlul subiectului: Re: PROSTITUTIA. |
|
|
[quote:cabf2ce5ba="Ochisori Dulci"]Legalizare sau nu ?
Ce avem de cistigat ? Dar de pierdut ?[/quote:cabf2ce5ba]
unde o sa mai fie placerea aia sa te duci la analize cu capatsana intre doo pungi de ghiatsa ji sa te intrebi ... "ce dreaq am avut in cap azi nuoapte de'am ajuns in halu' asta?!? " legalizare, legalizare... daca interesele poporului o cer, da' s'o jtim ji noi... creka greshesc da' asha simt io acum...  |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Dum Aug 07, 2005 7:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| interesele poporului s-ar putea sa nu fie totodata aceleas cu interesele legiuitorului, so, legiferam ? |
|
| Sus |
|
 |
Aary 2

|
Trimis: Lun Aug 08, 2005 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
[quote:627b443510="Ochisori Dulci"]interesele poporului s-ar putea sa nu fie totodata aceleas cu interesele legiuitorului, so, legiferam ?[/quote:627b443510]
“jus est ars boni et aequi” ... adicatelea tre' sa rezpektam o oarecare eckidiztantsa intre cele doo interese ji sa vedem ce-i bene ji ce-i nu' (technica... arta... whatever...) ... altsii au facut-o... nu? Groovy ... |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 7:58 am Titlul subiectului: |
|
|
| Aary, m-ai bagat in ceata deasa cu postarea ta...cred ca nu mai am capacitatea de a intelege mare lucru....Hai sa cintarim ce este pro si ce este contra legalizarii! |
|
| Sus |
|
 |
dr_silviu 0

Data inscrierii: 06/Aug/2005 Mesaje: 13 Locatie: DR TABEREI-BUCURESTI
|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| Categoric sunt pentru legalizare.Asta ar insemna un control din partea statului d.p.v al taxelor de plata, de starea de sanatate,etc!Dar trebuie sa le facem contract de munca pentru a se percepe taxe! Si ce scriem la meserie?Si la perioada de concediu?Complicat..... |
|
| Sus |
|
 |
Aary 2

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 10:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Profitul adus Statului va fi cu siguranta urias... Cu privire la concedii... Exista un Cod al muncii iar aceasta posibila meserie se poate adapta la cerintele Statului Roman, in sensul creearii unor drepturi si a unor obligatii deopotriva! Nu stiu insa cu Biserica Romana cum se va rezolva problema... este singura problema (da' ce problema...)!  |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oare aceasta legalizare ar aduce un progres sau un regres ?
Biserica spune sa nu omori....si totusi.......sunt institutii..care pot omori..
Naspa treaba cu biserica....
Totusi..daca ai probleme cu biserica nu te duci ...la prostituate.....
Legal..poate fi ok......nu te obliga nimeni...sa te duci sau nu...poate fi o problema si de constiinta..la urma urmei... |
|
| Sus |
|
 |
BlueDez|gn WebMaster

Data inscrierii: 05/Aug/2005 Mesaje: 46 Locatie: Cum Intri In Sibiu, Pe Dreapta
|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aary, doctore, eu cred ca ... deocamdata nu Din pacate.
Statul (cu ghilimele) controleaza ; clar ,bine, la sange, activitatea respectiva. Dar este o sursa ,deocamdata , neimpozabila prin care se umplu niste buzunare deloc inguste; fie ca se numesc campanie elecotrala, fie ca se albesc niste ... alte surse, deocamdata pe cei care pot decide sau schimba ceva ii...coafeaza sa ramana cum este. |
|
| Sus |
|
 |
Aary 2

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote:6badd03a5c="BlueDez|gn"]Aary, doctore, eu cred ca ... deocamdata nu Din pacate.
Statul (cu ghilimele) controleaza ; clar ,bine, la sange, activitatea respectiva. Dar este o sursa ,deocamdata , neimpozabila prin care se umplu niste buzunare deloc inguste; fie ca se numesc campanie elecotrala, fie ca se albesc niste ... alte surse, deocamdata pe cei care pot decide sau schimba ceva ii...coafeaza sa ramana cum este.[/quote:6badd03a5c]
Hey... n-am zis nici da...da' nici ba! Nu vreau sa revin la treaba cu punjile de ghiatsa pe frunte... care s-a intamplat... odata... de mult... ieri... (glumeam ) dar nici sa-mi fie frica sa apelez (eu sau altsii) la astfel de servicii...
Doar consideram, impreuna cu doc. implicatsiile legalizarii prostitutsiei... doar e topic nu? Pai daca e topic.. sa-l tratam cu tuoata seriositatea stimabililor... Pace pe Pamant! |
|
| Sus |
|
 |
Aary 2

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote:fa0a28e234="Aary"][quote:fa0a28e234="BlueDez|gn"]Aary, doctore, eu cred ca ... deocamdata nu Din pacate.
Statul (cu ghilimele) controleaza ; clar ,bine, la sange, activitatea respectiva. Dar este o sursa ,deocamdata , neimpozabila prin care se umplu niste buzunare deloc inguste; fie ca se numesc campanie elecotrala, fie ca se albesc niste ... alte surse, deocamdata pe cei care pot decide sau schimba ceva ii...coafeaza sa ramana cum este.[/quote:fa0a28e234]
Hey... n-am zis nici da...da' nici ba! Nu vreau sa revin la treaba cu punjile de ghiatsa pe frunte... care s-a intamplat... odata... de mult... ieri... (glumeam ) dar nici sa-mi fie frica sa apelez (eu sau altsii) la astfel de servicii...
Doar consideram, impreuna cu doc. implicatsiile legalizarii prostitutsiei... doar e topic nu? Pai daca e topic.. sa-l tratam cu tuoata seriositatea stimabililor... Pace pe Pamant![/quote:fa0a28e234]
...am o problema cu "puncte, puncte"-le astea... mama lor... |
|
| Sus |
|
 |
BlueDez|gn WebMaster

Data inscrierii: 05/Aug/2005 Mesaje: 46 Locatie: Cum Intri In Sibiu, Pe Dreapta
|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu.. nu....
Nicidecum nu faceam sthou si nici nu am vrut sa se intsseleaga ca nu as dori legalizare Eram doar realista si am dorit sa arat ca la nivel decizional nu exista, din motive care pentru "ei" se justifica, dorinta reala de a se legaliza o sursa de venituri , pentru moment, convenabila, constanta si controlabila doar pana la un level care nu ...ii atinge. |
|
| Sus |
|
 |
Aary 2

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
mare adevar...  |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aary, din laconicul tau raspuns, inteleg ceva....ai obosit ?
Sau ai pana ?
Mai luam inca un rind ? |
|
| Sus |
|
 |
Aary 2

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Neeee.. tre sa-mi fac bagajele ji sa dorm un pic soon ca... da' am mai scris asta undeva... pune mana ji ceteshte! A bientot! ... cat despre prostitutsie ce sa zic... invitatsi-o pe OANA1908 ji ne invatsa procedural cu manualu' in mana ce sa facem.. e din breasla dom'le.. so they say...  |
|
| Sus |
|
 |
|