Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

EXORCIZAREA
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Secolul XXI
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Sam Aug 06, 2005 5:53 pm    Titlul subiectului: EXORCIZAREA Raspunde cu citat (quote)

Hm....am vazut la televizor...am auzit la bunica...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
dr_silviu
0
0

Data inscrierii: 06/Aug/2005

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 12:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am vazut! Cumplit sa vezi, dar si mai cumplit sa traiesti asa ceva....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 12:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dr_silviu..povesteste, incearca-ti tastatura...si povesteste...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
virian
Vizitator

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 10:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ura...traiasca secolul 21, 13 dupa hegira...cand inca mai dorim sa credem ca un bolnav psihic poate fi tratat ca un posedat...hai sa fim seriosi...si eu stiu sa urlu pe doua voci...si la cat de mult am studiat demonologia...pot sa spun ca in nici un caz nu sunt posedati...isi joaca bine rolul...si atat..sa fii posedat de demon inseamna altceva... Twisted Evil
Sus
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Mar Sep 06, 2005 1:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Spectacol oferit pe gratis publicului crestin pt intarirea credintei si impresionare. Cazuri concrete exista la tot pasul, intelegeri intre exorcist si posedat Wink... inca de la inceputul lumii. Uneori poate avea si rezultate fatale.. vezi cazul Tanacu! Rolling Eyes ce lume...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Sep 07, 2005 10:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adica chiar sa fie sarlatanie....pe scara larga ..?
chiar nu sunt contraexemple la ce spui tu ?
Sus
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2005 12:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:d05e996a73="Ochisori Dulci"]Adica chiar sa fie sarlatanie....pe scara larga ..?
chiar nu sunt contraexemple la ce spui tu ?[/quote:d05e996a73]

Vezi, aici parerile se impart.. mai exact intre credinciosi si mai putin credinciosi sau necredinciosi. Credinciosii cred si se inioara, raman mai motivati ca nu cumva sa se bage si in ei vreodata diavolul, cai mai slabi se mira, raman impresionati dar... cam in scurt timp nu mai prea baga in seama, iar ultimi... admira spectacolul si rad ca dementii (Laughing)
Sarlatanie? poate mai mult de atat! Iar pt cei care cred in icoane facatoare de minuni, care plang, sangereaza etc. - PURE FAKE!!! Nici una pana in ziua de azi nu a fost reala. Si cele mai bine elaborate au fost descoperite. <<Giulgiul din Torino>> este fals, si asta cred ca stiti deja ca este de mult timp dovedit...
Si sa mai adaug ceva... spuneti-mi care dintre voi (considerand ca sunteti macar credinciosi de rand) daca merge la o biserica unde se afla o astfel de icoana "sfanta" si sunteti tentati sa aflati daca e reala sau nu... care aveti curajul sa pasiti inaintea celorlalti si sa luati icoana la puricit? Sau sa o deteriorati? In fata preotului si a oamenilor, care sigur vor avea de comentat ceva rautacios, si va vor numi chiar eretic, fiind orbiti de credinta? Si sta in fata lor, nu e poveste scrisa, fara probe. Am zis - daca sunteti credinciosi... iar daca sunteti Laughing nu veti putea suporta nici macar ce scriu eu aici Twisted Evil
Eu as putea, pt ca nu cred .. scuze sunt sigur de aceste falsuri, si sincer as savura momentele in care as admira fetele amarate si acrite de dezgust: 1 fata de mine ca le-as distruge "minunea", 2 fata de minciuna cu care au trait.. Dar cu toate acestea in considerare, nu as face-o..
Sus
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Lun Sep 26, 2005 1:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

paradoxal, unii chiar daca le arati pe fata ca s-au inchinat unei pompite cu apa, tot continua sa creada ca e lucru sfant. My God! si ma mai mir cum a s-a inradacinat totul timp de 2 milenii ... ca mica adaugare la ce am zis mai sus..
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Sep 26, 2005 7:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

oare ne inchinam...la o imagine interioara sau exterioara ?
Sus
dr_silviu
0
0

Data inscrierii: 06/Aug/2005

MesajTrimis: Lun Sep 26, 2005 10:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

INTREBARE:oare de ce majoritatea bolnavilor psihici nu se vindeca niciodata prin tratamente alopate dar foarte multi se vindeca prin credinta?Cunosc cazuri concrete ce sprijina aceasta afirmatie!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Sep 27, 2005 11:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

poate ca boala lor...este o pedeapsa data........
"Pe cel rau..il pedepsesc pina in al saptelea neam..iar de cel credincios ma indur pina in al 99-lea neam"
Sus
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Dum Noi 13, 2005 9:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:c73dd20f26="dr_silviu"]INTREBARE:oare de ce majoritatea bolnavilor psihici nu se vindeca niciodata prin tratamente alopate dar foarte multi se vindeca prin credinta?Cunosc cazuri concrete ce sprijina aceasta afirmatie![/quote:c73dd20f26]

Pentru ca in principiu bolile psihice nu pot fi tratate de medicamente. Doar atenuat efectul lor.
Trecerea la credinta ii confera bolnavului o siguranta pe care nu o avea si in momentele de deruta are ceva ce ii inspira protectie sau ii atrage pur si simplu atentia.
Rugaciunea in sine este un mijloc de relaxare si de a-ti goli mintea de ganduri nocive, infricosatoare.. sau orice altceva.
Asta e explicatia mea in mare. Smile
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Dum Noi 20, 2005 8:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

relaxarea...siguranta ....pe care ti-o confera....poate fi deci un leac ?

asta ar putea vindeca multe...
Sus
WhiteRaven
3
3

MesajTrimis: Joi Dec 01, 2005 7:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

daca ar fi universal aplicabil leacul Smile))
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Dec 05, 2005 7:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am constata ca oamenii relaxati...pot mai multe decit cei incrincenati
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Secolul XXI Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum