| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ochisori Dulci Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005 Mesaje: 295 Locatie: Brasov
|
Trimis: Sam Aug 06, 2005 5:47 pm Titlul subiectului: RELIGIA. |
|
|
| A crede sa a nu crede.Asta este intrebarea ! |
|
| Sus |
|
 |
dr_silviu 0

Data inscrierii: 06/Aug/2005 Mesaje: 13 Locatie: DR TABEREI-BUCURESTI
|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 12:06 am Titlul subiectului: |
|
|
| Cand simte MARELE FINAL, si cel mai inrait ateu crede!Si spune..."mai da-mi Doamne macar o zi..."! |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 12:25 am Titlul subiectului: |
|
|
ca sa ma spal de pacate..?
interesant.... |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa continuam aici o discutie deschisa la bordel de aary....
Se spune ca au fost iertate de pacate curvele....dar nu si betivii....
Totusi....exista baruri si bodegi....si se pare ca in tacere au fost oarecum, acceptate de biserica.....de ce nu ar fi acceptate si bordelurile ?
Ultima modificare efectuata de catre Ochisori Dulci la Mar Aug 09, 2005 2:50 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
BlueDez|gn WebMaster

Data inscrierii: 05/Aug/2005 Mesaje: 46 Locatie: Cum Intri In Sibiu, Pe Dreapta
|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 2:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca biserica nu se poate opune comertului si nici comercializarii pacatului, ca sa zic asa. Poate doar sugera ca anumite locuri sau practici sa fie ocolite, poate doar ... afurisi. Insa, oarecum, e bine ca Biserica doar sugereaza , ca religia, in general, ma refer aici la crestini, doar indica anumite directii si mai apoi, fiecare e liber sa aplice liberul arbitru in functie de ce si cum simte in relatia sa personala cu divinitatea.
Ma cam opresc aici.
Nu pot afirma ca sunt suficient de familiarizata cu dogmatica si gnosticul
Ar fi absurd sa ma apuc sa aberez pe simple impresii personale. |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 10:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| interesant este ca nu se permite casatoria religioasa fara sa fii casatorit si civil..... |
|
| Sus |
|
 |
oaiaaia 1

Data inscrierii: 10/Aug/2005 Mesaje: 17 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 10, 2005 10:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmm... credeti in biserica sau in D-zeu?
Nu merg la biserica pt ca ma loveste de fiecare data gandul "ce au putut sa faca astia in trecut... ce crime oribile"..... nu cred in biserica si cred ca majoritatea nu fac diferenta dintre D-zeu si biserica... |
|
| Sus |
|
 |
virian Vizitator
|
Trimis: Mie Aug 10, 2005 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
ne indreptam spre ceva...nu stiu exact ce...dar in orice caz...se observa ca pentru orice biserica ofera numai puncte de vedere ambigue...nu mai are aceeasi forta...budismul nu mai ofera raspunsuri, nici macar vagi...islamul ramane doar sistem religios care reuseste destul de greu sa faca prozeliti...zecile de secte crestine incep sa cada in ridicol...ne miscam prea repede ca sa mai cugetam la acel ceva sau cineva...nu mai avem timp nici de contemplare sau de meditatie...cei care cauta un raspuns sufera de agnosticism sau o forma de ateism sau cauta un raspuns in filozofia orientala, multi sufera de o superstitie oarba, altii cred si nu isi pun intrebari...eu ma voi pierde...in intunericul care imi place atat de mult dpdv spiritual...  |
|
| Sus |
|
 |
WhiteRaven 3

Data inscrierii: 04/Sep/2005 Mesaje: 109 Locatie: Down below...
|
Trimis: Mar Sep 06, 2005 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
[quote:7fcda342ec].....de ce nu ar fi acceptate si bordelurile [/quote:7fcda342ec]
... in primul rand pt ca sunt respinse de Biblie nu neaparat de biserica, prin invocarea preacurviei, iar baruri bodegi... sunt acceptabile sa zic asa. Daca e sa-mi dau si eu parea biserica este una din uneltele folosite pt cunducerea lumii. Simplifica mult manipularea populatiei, nu vi se pare. Si e evident ca pana nu de mult avea acest privilegiu. |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Lun Sep 26, 2005 7:58 am Titlul subiectului: |
|
|
vad ca legile....unui stat...in mare majoritate tin cont...si de legile bisericii...
sau gresesc ? |
|
| Sus |
|
 |
WhiteRaven 3

|
Trimis: Dum Noi 13, 2005 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote:927587f355="Ochisori Dulci"]vad ca legile....unui stat...in mare majoritate tin cont...si de legile bisericii...
sau gresesc ?[/quote:927587f355]
In nici un caz nu gresesti. Doar si legile bisericii au fost concepute intr-un scop anume. Fiind gata facute, nu trebuia decat sa fie preluate si dezvoltate nu? |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Dum Noi 20, 2005 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate ca nu este rau.....
dar crima..atit de blamata de unele biserici......
este legalizata totusi....si cind zic asta..ma refer la sentinta capitala... |
|
| Sus |
|
 |
WhiteRaven 3

|
Trimis: Joi Dec 01, 2005 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ete na!
Crima... sentinta capitala ? Mai bine zis un bine! Depinde in ce religie e fiecare si cum priveste problema. Eu sunt pro.
Si se poate filosofa la nesfarsit. In tot raul exista putin bine si in tot binele exista putin rau.
Unul fara celalalt nu exista. Am ajunge la echilibru.. iar echilibru inseamna .... X |
|
| Sus |
|
 |
Ochisori Dulci Shefika

|
Trimis: Lun Dec 05, 2005 7:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu te contrazic......crima inseamna a omori.....ceea ce Dumnezeu a lasat in viata.....
sau ma insel ? |
|
| Sus |
|
 |
WhiteRaven 3

|
Trimis: Lun Dec 26, 2005 1:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu te inseli.. daca e vorba de ce a lasat "Dumnezeu" in viata, inseamna ca zilnic se comit crime... ca doar majoritatea consuma carne, nu? A ucide ceea ce nu merita sa traiasca e o diferenta. Si nu sunt de acord cu vorba: "Lasa ca il bate Dumnezeu" ca apoi acea persoana sa pateasca ceva, sau cineva, ceva legat de ea, iar eu sa zic "asa l-a batut domnu pt ce mi-a facut". Oricine are parte ne neplaceri mai repede sau mai tarziu. Fie leziuni corporale, sufletesti, materiale pe propria piele sau a celor apropiati.
"Ar fi absurd sa ma apuc sa aberez pe simple impresii personale." - Blue Design.
Nu doresc a aduce injurii personale. Ar fi absurd sa aberez folosind citate si ideile altora, pt ce mai am creier? sa-l tin in congelator? Observ ca multe persoane, si in special cela care se considera rafinate, se bazeaza pe scrierile si reflectiile unor personalitati. Banuiesc ca sunt inapte sa gandeasca anumite lucruri si sa le analizeze dupa propria putinta. Poate aberez, poate nu.. |
|
| Sus |
|
 |
|