Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ASTA NU IMI PLACE PE AICI

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Parerea mea conteaza
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Sam Aug 06, 2005 8:29 pm    Titlul subiectului: ASTA NU IMI PLACE PE AICI Raspunde cu citat (quote)

Ok .Spune sa stim. Remediem noi cumva
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
oaiaaia
1
1

Data inscrierii: 10/Aug/2005

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 10:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu imi place intro-ul... could do better Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 12:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici mie nu imi place ca piersica are pielita. Asta nu e suficient ca ea sa si creasca fara respectiva pielita Razz
Intro-ul respectiv a fost facut dupa aproximativ 14 ore de munca, fara sa am alta idee sau text in afara faptului ca e posibil sa ii fac o surpriza placuta Monei.Acestea au fost conditiile, acestea au fost materialele pe care le-am avut la dispozitie si la baza a stat doar ideea de a pune "ceva" pe numele proaspat rezervat in asa fel incat sa nu ia suspend pentru ca nu e populat cu nimic .
Departe de mine gandul de a il considera genial sau "the best"
Este doar corect din punct de vedere tehnic, se misca istetz si nu are timpi de incarcare greoi. Daca ai si alte propuneri in afara de "nu imi place" si cat de cat habar ce implica un flash sau un swish, putem discuta si eventual colabora in asa fel incat sa il modificam cu ceva mai bun.

Pe si Se: oaiaaia, mi-am permis sa iti setez o alta interfata , alta decat cea default in ideea ca, momentan, e posibil sa nu fi descoperit chiar tot ce are de oferit QVO VADIS. Daca nu iti e prea greu, te rog sa dai un click pe [b:02da6636e7]Profile[/b:02da6636e7] si undeva in josul acelui meniu, unde iti apare [b:02da6636e7]arata galeria de imagini asociate[/b:02da6636e7] sa dai un click si sa iti alegi ceva ce crezi ca te reprezinta si iti place.
ai sa vezi, cu timpul e chiar fun pe aici Ciufulici
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
oaiaaia
1
1

Data inscrierii: 10/Aug/2005

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 2:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce sa zic... imi era chiar greu sa schimb interfata... Exclamation

[quote:09dc83a2f6]cat de cat habar ce implica un flash sau un swish[/quote:09dc83a2f6]... nu am nici o treaba cu asta... Twisted Evil doar nu sunt webdesigner sau coder or what ever... Wink

in legatura cu avatarul... fac unul acum si cand o sa fie gata o sa il pun... till then ramane asa...

[quote:09dc83a2f6]oaiaaia, mi-am permis sa iti setez o alta interfata , alta decat cea default in ideea ca, momentan, e posibil sa nu fi descoperit chiar tot ce are de oferit QVO VADIS[/quote:09dc83a2f6]
nu imi place "media player pink" asa ca am revenit la "subsilver"... e mai user friendly... pt mine...

si pentru viitor ca sa stii si tu... cred ca ma descurc sa umblu pe un forum... sa modific optiuni etc etc... adaug avatar &so on...

plus parca era... parerea mea conteaza... asa ca parerea mea (poate doar a mea) este ca intro-ul nu este foarte bun... nu trebuie neaparat sa iei in considerare parerea mea... read it and go on

aaa... si nu imi modifica setarile... pe viitor... thx
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 12:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

1. Forumurile QVO VADIS nu includ optiunea de direct linking si nu permit imagini asociate la distanta printr-o legatura directa cu alt link .In cazul in care iti doresti avatarul propriu si personalizat, este necesar sa il trimiti via e-mail la una dintre cele doua adrese de contact (administrator sau webmaster) si dupa ce se include in baza de date, hostat pe serverul nostru, va apare on-line. Altfel ma tem ca nu va fi posibil.
2. Parerea ta chiar conteaza si se tine cont de ea cata vreme esti membru al acestei comunitati pe care o dorim cat mai extinsa si prietenoasa.
Postarea mea anterioara se dorea a fi o clarificare si nicidecum o tragere de urechi asa cum, eronat, ai concluzionat.Departe de mine ideea de a imi proteja, prin orice mijloace , "oul de aur" insa, indiferent ca ai sau nu habar de web design, un simplu exercitiu de logica simpla iti dovedeste ca nu poti schimba ceva perfectibil inlocuindu-l cu un simplu "nu imi place".E si putin si nenecesar un sec "nu imi place". Plus ca mai e si comod si usor inutil ca baza de dezbatere.
Vrei sa facem ceva ? Altceva ? Hai sa discutam punctual. Si daca se poate, facem cu placere.
3. Ma bucur ca sti sa te ...misti pe un forum.
Modificarile care le-am facut vroiau doar sa iti sugereze ca, pentru moment, esti singurul user care face nota discordanta din punct de vedere grafic; daca asta e ceea ce consideri ca te personalizeaza cel mai corect, e o.k. in ceea ce ma priveste.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Parerea mea conteaza Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum