Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

PROSTITUTIA.
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Crucea de piatra
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa fii iubit....de Oana......si toate cele bune.......MRRRRRRR !!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
virian
Vizitator

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 10:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din moment ce prostitutia este tinuta in mana de mafia tiganeasca nu vad de ce ar avea cineva interes sa o legalizeze...pt ca:
1)se fac profituri enorme
2)fetele nu primesc aproape nimic
3)e mai simplu sa tii niste sclave abrutizate si bolnave decat sa platesti pentru sanatatea lor mai bine le lasi sa crape
4)tot ce ar insemna impozit deocamdata este spaga la politie, persoane care ofera protectie politica
5)mandra si atotputernica noastra biserica poate sa stea linistita din punctul asta de vedere pentru ca, nu-i asa, pacatul nu exista atata timp cat nu este recunoscut oficial...si ferim generatiile tinere de flagelul sexului platit ca sa se poata masturba prin WC-uri in timp ce canta ode lui doamne doamne si se comporta ca niste refulati pt ca prietena sau i-a refuzat...

Concluzionam...oare?...ne place oare sa fim atat de prefacuti in domeniul asta?...
Sus
Aary
2
2

Data inscrierii: 07/Aug/2005

MesajTrimis: Lun Aug 15, 2005 6:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hihihi Mona... giggles! de Oana? moi? laaaaf! n-am io fatsa de dulcineea de ea... Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Joi Aug 18, 2005 11:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bafta sau nu....ramine de vazut....daca nu..poate gasim ceva mai bun...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Aary
2
2

MesajTrimis: Lun Aug 22, 2005 6:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

gasim sa traitsi! ... bine v-am regasit! o iau cu ushirelu sa n'ametsesc!!! in rest....in fapt sin in fond... sa fitzi iubitzi ji fericitzi! as if...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Aug 22, 2005 10:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mai baieti....cit de des mergeti sa faceti sex pe bani ?
Sus
virian
Vizitator

MesajTrimis: Mie Aug 24, 2005 6:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mergeam frecvent...acum nu stiu...nu mai am chef nici macar de sex "free"...cu toate ca imi place sa vorbesc cu cate o tipa, imi imaginez ce fel ar fi sa, cum se face atunci cand...dar de la o vreme sunt nu stiu cum...sufar de o plictiseala sinucigasa...
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mie Aug 24, 2005 8:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa se fi tocit taisul pasiunii ? sau crusta cotidianului....a devenit prea dura ?
Sus
Aary
2
2

MesajTrimis: Dum Aug 28, 2005 10:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

reeeefuz sa vb dezpre ajea ceva... Razz
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 30, 2005 1:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cine merge la bordel ?
Sus
Aary
2
2

MesajTrimis: Mie Sep 21, 2005 11:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:9835ba10bf="Ochisori Dulci"]Cine merge la bordel ?[/quote:9835ba10bf]

mesajul asta e de cand nu am mai intrat eu.... hello si bine v-am regasit Wink
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 2:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mda mai aary..te asteptam..cu masa pusa.....si cu mincarea aburinda...
Sus
Aary
2
2

MesajTrimis: Joi Sep 29, 2005 4:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:eeea6b7fe8="Ochisori Dulci"]mda mai aary..te asteptam..cu masa pusa.....si cu mincarea aburinda...[/quote:eeea6b7fe8]

nu vreau sa dezamagesc da' am ramas cu baetsii le "lae paraditu" sa halim o pastrama si sa lingem o cinzeaca.... multsumesc mult oricum,... Very Happy
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Sam Oct 01, 2005 11:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa-ti fie de bine.....si alta data....
he he..auzi la el...pastrama.. si cinzeaca......
a linge..ceva...cind postezi pe acest topic...suna...cu subinteles...? sau nu ?
Sus
Aary
2
2

MesajTrimis: Dum Oct 02, 2005 11:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hehee... no comment... fiecare intelege ce vrea de aici Wink d'asta ne-a dat al de sus minte... Wink mwahahahaha
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Crucea de piatra Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum