Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

CUM M-AM INTILNIT CU MAREA MEA IUBIRE
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Exista retete de agatat ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai cite persoane au loc in lift ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De obicei, parca, 4 maxim 5 de greutate medie Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

niciuna....de obicei in lift..sa sta in picioare...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Aary
2
2

Data inscrierii: 07/Aug/2005

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

depinde de greutate.. dap... sau, mai simplu.. stau la curte dom'le.. nush! Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi place la americani .....ideea lor de a face sex in lift......
Sus
virian
Vizitator

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 6:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu mi-am iubit toate fostele prietene...nu stiu daca exista acea mare iubire...am impresia ca mult trambitata mare iubire e doar o metoda de a ne face sa ramanem monogami...
Sus
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 9:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa sti ca e doar o impresie de a ta. Si vorbesc serios
Lasa... esti numai pui; ai sa mai cresti si daca suntem sanatosi.. mai vorbim Wink
Sus
virian
Vizitator

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 9:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

oare?...Smile
Sus
virian
Vizitator

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 9:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

oare?...:)eu imi mentin punctul de vedere...si atat...nu ma intelege gresit...asa sunt eu...
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Vin Aug 12, 2005 11:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

oamenii pot fi omoriti, dar nu distrusi atita timp cit ideile lor ramin in viata...
Sus
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Vin Aug 12, 2005 1:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

viran, in majoritatea situatiilor, oamenii isi bazeaza si mentin punctul de vedere actionand ,comparand "masurand" -daca se poate supune asa- prin prisma propriilor trairi si experiente personale. Singurele care,pana la urma conteaza. E corect sa fie asa, sa se procedeze asa; sa te raportezi la mediul nconjurator prin ceea ce esti si sti ,simti
Cata vreme afirm toate aceastea, iti dai seama, nu am cum sa nu fiu de acord cu faptul ca iti sustii punctul de vedere.
Eu doar spuneam , in gluma dar cat se poate de serios, ca nu are sens sa fi atat de categoric. Ca inca nu cunosti destule, ca inca (e posibil) nu ai acumulat experienta cat sa poti sa si pui concluzii la acest mod categoric.
Si daca in continuare imi vei vorbi de punctul tau de vedere, am sa te intreb punctual, pe ce il sprijini ? -ai luat o tseappa: poate 2, poate 3 ?
Eu am luat, probabil, dublu numarului tai. Si cu toate astea ,din punctul meu de vedere [b:0517555e53]Exista[/b:0517555e53]. Si este absolut perfect. Poate, cel mai usor si sigur drum de a ajunge aproape de zei
Ca exista si un pret pentru toate astea.... aici fiecare e liber sa aleaga Cool
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Joi Aug 18, 2005 11:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ha ha.. Laughing tepe....am luat nenumarate......si culmea..de la cine m-am asteptata mai putin.Tepe de tot felul...
Sus
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 2:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:3725285d4a="Ochisori Dulci"]ori ti inima la frigider......ori in cutia craniana...[/quote:3725285d4a]

Nush de Aary, dar replica asta mi-e aplicabila mie in totalitate. Macar el a mai zis si .. rabdare.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 1:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da?...De ce nu ai ales Blackraven.....?

daca tot zici de locul unde ai inima.....?
Sus
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 4:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mpai... mai intai pt ca sa fie corbul alb Razz pt ca daca as fi vrut sa fiu corb negru era doar raven si restul se subantelege. Pe deasupra m-am hotarat sa tin porecla asta inspirata dintr-o poveste pe care am debitat-o mai demult (din aia de adormit copiii).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Exista retete de agatat ? Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum