Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. .::. QVO VADIS ? .::.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Scrisoare de dragoste!
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Exista retete de agatat ?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Aary
2
2

Data inscrierii: 07/Aug/2005

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 9:31 pm    Titlul subiectului: Scrisoare de dragoste! Raspunde cu citat (quote)

Daca nici barbatsii nu mai sunt romantici.... [url=http://funnyflash.uv.ro/scrisoare.html] click [/url] ... Nu uitatsi va rog sa va spuneti parerea, chiar daca muppet-ul care a pus topicul asta aici (io) a gresit amplasamentu' ... deh... sunt blond...da' romantic... Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

Data inscrierii: 05/Aug/2005

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[b:26f26ea384]NU !!! Da' nu asa; [size=18:26f26ea384]NU De Tot[/size:26f26ea384] ; nu am chef sa isi verse nimeni nimic pe umarul meu.
Nici chiar lacrimi[/b:26f26ea384] Confused
Aary, poate o fi incera scrisoarea aia; e plina lumea de sinceri. Da', in rest e looser si pute rau a prost; cu sau fara lumanarea lui in forma de inimioara.
Bre, daca ma mai prostesti sa cetesc aberatsii de genul ala am sa te caut si am sa te ushid in chinuri. Twisted Evil
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Aary
2
2

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da' tre' sa recunojti k picatura de ceara varsata "neintentsionat" pe la pagina cinshpe ji faza cu prosopu au fost de senzatsie! Very Happy Very Happy Very Happy pe mine m-a terminat ravashelu' asta catsavenciano-danubiano-pontic... pe onoarea mea de nerd!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ha ha.....aary...ai incurcat-o....!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

'tuts ravashelu ' tau ca am dat din scroll de am amortssit ca sa ah.... grrrrrrrrrrrrr...... Evil or Very Mad
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ravasee...?
hm...asta imi aduce aminte de placintele bunicii
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Aary
2
2

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 10:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

laaaf laaaf laaaaf ... pai ce credeai k romanashu nostr' se pleaca pe umaru' cuiva ajea de pomina? hihihi ucide-ma da' sa fie sexy! Very Happy
Sus
BlueDez|gn
WebMaster
WebMaster

MesajTrimis: Mie Aug 10, 2005 12:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eat me shiiiiiiiiiiiiiii....... Muitz
Sus
virian
Vizitator

MesajTrimis: Joi Aug 11, 2005 6:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Scrisori persane
....
Montesquieu
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Joi Aug 18, 2005 11:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Parca si Ovidiu a scrui ceva in genul...."arta dragostei"

..."cine cu sabia mea a raspus o amazoana..sa -i scrie pe tais...dascal ovidiu mi-a fost.."
Sus
Aary
2
2

MesajTrimis: Lun Aug 22, 2005 6:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

unde s-a ajuns cu zcrisoarea zevzecului.... hummmm... pai aiasta-i compasiunea? Very Happy cheers!
Sus
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Aug 22, 2005 10:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ai citit cartea ? si ma rog de ce zevzec ?
Sus
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 2:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hmm.. romantic? ... mai mult patetic, dar placut de lunga scrisoarea. Te face sa citesti prima pagina si ultimele randuri de pe ultima.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ochisori Dulci
Shefika
Shefika

MesajTrimis: Lun Sep 05, 2005 1:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing
si spui..gata...am mai citi o carte......
sa trecem la urmatoarea..
Sus
WhiteRaven
3
3

Data inscrierii: 04/Sep/2005

MesajTrimis: Dum Dec 25, 2005 8:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote:f4a47b0d76="Ochisori Dulci"]Laughing
si spui..gata...am mai citi o carte......
sa trecem la urmatoarea..[/quote:f4a47b0d76]

Corect.. asa e si cu telenovelele.. vezi primul episod, prezici tot filmul, si eventual te uiti la ultmul ca sa iti confirmi ca aveai dreptate. Pe deasupra ..Very Happy nu sunt mare amator de literatura ca sa spun ca ma pierd cu capul printre carti. "Daca" totusi ma hotarasc sa citesc ceva care consider ca merita, citesc. Mai mult ma preocupa cartile cu continut stiintific daca e sa zic asa sau paranormalul.. asa am asupra ce reflecta. Povestiri fanteziste ale unui scriitor nu ma intereseaza, mai ales daca sunt asemanatoare cu viata reala. Prefer basmele la capitolul asta Smile...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului .::. QVO VADIS ? .::. -> Exista retete de agatat ? Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum